danas je bilo kao proljece,sunce i vrlo toplo,ali i nema nikad nekih jakih minusa,snijega uopste...
kad si prvi put primjetila nick pasa74?
Igra istine
inteligentna siguran 100%,pametna,direktna,kulturna,ratoborna,ponosna,u pojedinim situacijama mozda stidljiva,odana...
sto se tice izgleda fizickog slijedece....
visoka oko 165 cm,56 kg,crna kosa,duza,,oci zeleno smedje sa nijansama zute boje,nos pravilan,usne pune senzualne,ruke njezne njegovane i ono najbitinije tjelesne proporcije 90-60-90
sta mislis o pasi74?

sto se tice izgleda fizickog slijedece....
visoka oko 165 cm,56 kg,crna kosa,duza,,oci zeleno smedje sa nijansama zute boje,nos pravilan,usne pune senzualne,ruke njezne njegovane i ono najbitinije tjelesne proporcije 90-60-90
sta mislis o pasi74?

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ako sam imala nocnu moru, po budjenju je osjetan jak strah od neceg nemilog sto bi moglo uslijediti.
Ako sam sanjala nesto lijepo, hmm ... navodi me na razmisljanje da bi se takvo sto moglo i desiti u skoroj buducnosti.
Po dobi, svrstavas se u ozbiljniju generaciju. Svjesno se vec da prozivljavas fazu za koju si nekad mislio/la da se nikad neces naci u slicnoj.
Kako to sebi tumacis ?
molim da odgovori punoljetna osoba. Zahvaljujem
Ako sam sanjala nesto lijepo, hmm ... navodi me na razmisljanje da bi se takvo sto moglo i desiti u skoroj buducnosti.
Po dobi, svrstavas se u ozbiljniju generaciju. Svjesno se vec da prozivljavas fazu za koju si nekad mislio/la da se nikad neces naci u slicnoj.
Kako to sebi tumacis ?
molim da odgovori punoljetna osoba. Zahvaljujem
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
hmm ... jako obavezujuce pitanje, ekranka1, jako, jako
Ne znam dal cu ostati shvacena ... trudicu se
Posesivnost je izrazena kod nas sviju, kod nekog vise, kod nekog manje. No, u periodu sazrijavanja, vec bi trebale biti vidne orjentisanosti te, tako da kazem, "sebicnosti".
Istakla bih dvije kategorije posesivnosti, odnosno, njihove stavove:
1. Okorjelo posesivni - ako se drzim pod OBAVEZNO da partnera smatram vlasnistvom u granicama kao da na istog gledam kao na stvar, tj. da ako smatram da je meni tako dobro ima da bude i njemu, kako god da mu je
2. Tolerantno posesivni - "pusti me da disem" i ja tebe ne stezem da bih te udavio/la
3. Raznoliki "spoj" (1. i 2.) - nezavidan slucaj
ekranka1, usudjujem se konstatovati da spadam u kategoriju pod rednim brojem 2.
Nadam se da sam ispostovala pitanje
slijedi slicno pitanje ... nebitno ko ce da odgovori
Na osnovu pomenutih kategorija posesivnosti - u koju sebe svrstavas ?
Ne znam dal cu ostati shvacena ... trudicu se

Posesivnost je izrazena kod nas sviju, kod nekog vise, kod nekog manje. No, u periodu sazrijavanja, vec bi trebale biti vidne orjentisanosti te, tako da kazem, "sebicnosti".
Istakla bih dvije kategorije posesivnosti, odnosno, njihove stavove:
1. Okorjelo posesivni - ako se drzim pod OBAVEZNO da partnera smatram vlasnistvom u granicama kao da na istog gledam kao na stvar, tj. da ako smatram da je meni tako dobro ima da bude i njemu, kako god da mu je
2. Tolerantno posesivni - "pusti me da disem" i ja tebe ne stezem da bih te udavio/la
3. Raznoliki "spoj" (1. i 2.) - nezavidan slucaj
ekranka1, usudjujem se konstatovati da spadam u kategoriju pod rednim brojem 2.
Nadam se da sam ispostovala pitanje
slijedi slicno pitanje ... nebitno ko ce da odgovori
Na osnovu pomenutih kategorija posesivnosti - u koju sebe svrstavas ?