![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Dokad da ti ponavljam
![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
Koga kajs da odjebemo
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ma nevažno je ko i šta sam ja , odyebi me kako hoćeš , nazovi me kako želiš ,............... idemo daljekajs je napisao/la:mrkog naravno, kad je ovako hasur pameti da je za ne povjetovat![]()
Upamti, to je samo kod onih Å¡to vjeruju u islam i to ne važi općenito a i ÄÂemu takva konstatacija?kajs je napisao/la: Crni,
upamti, Nema Boga osim Allah!
U pravu si , bez politiÄÂara nema vlasti a ni države , al ti se joÅ¡ nisi izjasnio :kajs je napisao/la: Evo danas si jos nesto naucio![]()
Fino te pozivam na naucnan razogovr, grebo ga ti, te utopije ne postoje, drzave bez politicara i vlasti. Nema to, to nepostoji to se ne zove drzavom.
medjutim za tvoju spoznaju ovo je od Adema Alejhiselam pa do ponovnog silaska Isa Alejhiselama i Imama Mehdije Alejhiselama i tako ce biti za sve pa i za muslimane , pa i u Ezelu je bilo tako a i sad je a i na Ahiretu ce biti tako, hic se nemoj sikiras zbog toga[icon_flower.gif]mrki62 je napisao/la: Međutim za tvoju spoznaju je po naški Bog a po arapski Allah a u stvari je jedno te isto.
NemereÅ¡ se odluÄÂiti , haJa samo zelim da ti kazem da je neodvojivo, ne mozes se odreci jer je utopija drzava bez vodjstva i vlasti!
mrki62 je napisao/la:NemereÅ¡ se odluÄÂiti , haJa samo zelim da ti kazem da je neodvojivo, ne mozes se odreci jer je utopija drzava bez vodjstva i vlasti!![]()
Ilah- jedan jedini ,........... šta ćemo sad ?
mrki62 je napisao/la:PaÅ¡a, nije samo on u igri ,........... i ti si , samo nemožeÅ¡ za državu , jer ti ja Alija preÄÂi od države
Nisam ni rođen u BiH a tebi na znanje ja se nikad za nacionaliste ne bih borio.pasa74 je napisao/la:
pa imam jedno jednostavno pitanje,da li si se ti ili ja borio za drzavu Bosnu i Hercegovinu?
ako sebi odgovoris na ovo pitanje znaces i odgovor na to svoje "glupo" pitanje..
kada sam stupio u redove ARBIH njen vrhovni komandant je bio rahmetli Alija Izetbegovic koji je tada vrsio funkciju presjednika drzave...ARBIH se borila za drzavu BiH a samim tim i ja kao pripadnik te armije a i njen vrhovni komandant ALIJA IZETBEGOVIC...znaci kod mene drzava nikad nije bila upitna a ni kod rahmetli Alije...naravno da biram drzavu a Aliju kao prvog presjednika te moje drzave postovacu do GROBA....
imas li jos sta pitati?![]()
mrki62 je napisao/la:Nisam ni rođen u BiH a tebi na znanje ja se nikad za nacionaliste ne bih borio.pasa74 je napisao/la:
pa imam jedno jednostavno pitanje,da li si se ti ili ja borio za drzavu Bosnu i Hercegovinu?
ako sebi odgovoris na ovo pitanje znaces i odgovor na to svoje "glupo" pitanje..
kada sam stupio u redove ARBIH njen vrhovni komandant je bio rahmetli Alija Izetbegovic koji je tada vrsio funkciju presjednika drzave...ARBIH se borila za drzavu BiH a samim tim i ja kao pripadnik te armije a i njen vrhovni komandant ALIJA IZETBEGOVIC...znaci kod mene drzava nikad nije bila upitna a ni kod rahmetli Alije...naravno da biram drzavu a Aliju kao prvog presjednika te moje drzave postovacu do GROBA....
U BiH se nije branila država veÄ nacionalna pripadnost i unaprijed dogovorena podruÄÂja; Srbi su branili svoje podruÄÂje , BoÅ¡njaci svoje a Hrvati svoje.
Sve je iÅ¡lo po etniÄÂkom kljuÄÂu i za državi niko nije mario.
U ime države , ponavljam; u ime države , jel možeÅ¡ odyebati sve politiÄÂareili da se ponovo ponovim : Sad budi frajer i dokaži pred svima da ti je država na prvom mjestu , odyebimo složno sve politiÄÂare a tu idu i tito i Alija, ....................... možeÅ¡ li ili ćeÅ¡ kao i obiÄÂno tražiti neke smicalice i izgovore ,.............. evo, ja ispred tebe tvrdim da to nisi sposoban jer je neko od tih politiÄÂara za tebe Bog a ti dokaži suprotno pa ih ponosno odyebi u ime države - možeÅ¡ li
Dakle, nema pitanja ni podpitanja, samo reci jel možeš ili ne možeš![]()
Ev, ja mogu ama baÅ¡ sve politiÄÂare u ime bilo koje države i titu i Aliju ili bilo kojeg politiÄÂara.
Možeš li ti
Ja se nisam a ti se vjerovatno jesi i ako jesi , budi pošten i priznaj sam sebi;jesil se borio za ovakvu BiH?pasa74 je napisao/la:
sta ti ije jasno iz mog prethodnog komentara???ponavljam....
Nema glupih pitanja u dijalogu a ako su tebi takva pitanja teÅ¡ka - to je već drugo , znaÄÂi da ili ne kontaÅ¡ pitanje ili ti je teÅ¡ko odgovoriti i to samo zbog jednog jedinog ÄÂovjeka.pasa74 je napisao/la: ako sebi odgovoris na ovo pitanje znaces i odgovor na to svoje "glupo" pitanje..
Pitanje je jasno;jesil spreman sve politiÄÂare odyebati u ime države?pasa74 je napisao/la: kada sam stupio u redove ARBIH njen vrhovni komandant je bio rahmetli Alija Izetbegovic koji je tada vrsio funkciju presjednika drzave...ARBIH se borila za drzavu BiH a samim tim i ja kao pripadnik te armije a i njen vrhovni komandant ALIJA IZETBEGOVIC...znaci kod mene drzava nikad nije bila upitna a ni kod rahmetli Alije...naravno da biram drzavu a Aliju kao prvog presjednika te moje drzave postovacu do GROBA....
Ã…Â ta da ja radim sa svom svojom famelijom , koja je u BiH a ÄÂak ih imam i u rodnom mjesu Alije I.pasa74 je napisao/la: i jos jedno zapazanje u vezi tvog komentara,nisi rodjen u BiH ok,ne pravi se da ti je stalo do drzave BiH...
Op, STOP !!!!!!!!!!pasa74 je napisao/la: drugo,ja sam se borio za drzavu i svi moji poginuli prijatelji koje ti vrijedjas za jedno sa svim drugima koji su zivot dali za BOSNU...
Dogovorna podruÄÂja i te kako , eto , budi frajer i priznaj mi neÅ¡to ; pod koju cijenu bi ti liÄÂno predao / potpisao svoju rodnu grudu Republici Srpskoj ?pasa74 je napisao/la: kakva dogovorena podrucja i picke materine,da su bili dogovoreni nebi se ginulo...
mrki ako hoces da cujes nesto lose o Aliji,od mene to neces dozivjeti,prije ces otegnuti papcima nego sto to cujes;;;zato ne trudi se sa jeftinim trikovima
odgovor sam ti dao i na ovoj i na drugoj temi pa ako nisi glup prestani ponavljati ko papagaj...![]()
![]()
ALIJA DO GROBA