pa posjetis profil koji hoces.. i imas kod njega opciju da ga ubacis u prijatelje...
znaci da bi ubacila u prijatelje posjetis recimo papayu.. i stoji ti sa desne strane.. ubaci u prijatelje.. i to je to..
Ili neko moze tebe ubacit u prijatelje i ti dobijes obavijest da te ubacio i onda hoces ga prihvatiti ili ne...
Novi izgled, nove funkcije
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Re: Novi izgled, nove funkcije
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
joooj, meni je strasno kao da sam Alisa u zemlji cudesa, gdje je shout box da pozdravim mobya, zasto se on line clanovi ne vide, gdje su mi poruke, nista mi nije jasno
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Privatni chat sa rajom ne radi.... pokusajte to popravit.... Treba barit malo.. a da niko ne vidi 

bice u toku ove sedmice rijeseno to ..papaya je napisao/la:potpisujem, ali znas kako potpisujemBijesanPuz je napisao/la:Privatni chat sa rajom ne radi.... pokusajte to popravit.... Treba barit malo.. a da niko ne vidi
treba semalo shvalerat tajno
Sve pohvale za novi izgled foruma 

Bolje da me mrze zbog onog sto jesam nego da me vole zbog onog sto nisam.
ima samo ne vidite ... treba se jos svasta srediti. Kao korisnicke grupe itd. Kada dodje LAFF on ce to srediti vama.
EdeLa67_ je napisao/la: Ali nema vise zatvoreni dio foruma?
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
jos kritikaaa.....
slike koje stavim u galeriju i ako stavim da vide samo prijatelji... AKo neki od njih glasa za sliku.. ZAsto se slika pojavljuje dole u donjem cosku kao TOP CLANOVI.. Valjda ako stavim da je privatno treba da ostane privatno i samo za prijatelje ????
slike koje stavim u galeriju i ako stavim da vide samo prijatelji... AKo neki od njih glasa za sliku.. ZAsto se slika pojavljuje dole u donjem cosku kao TOP CLANOVI.. Valjda ako stavim da je privatno treba da ostane privatno i samo za prijatelje ????
Ja kao da nikad ni postojala nisam .