Kletve
Re: Kletve
Da Bog da
To je kletva poznata od davnina.Izmislile su je babe zeleci da priprete nekome.Danas vecina populacije ne zna da se pise ``Da Bog da``,nego misle da se pise ``dabogda`` i misle da je to obicna kletva i ne znaju da se tu radi o Bogu.
To je kletva poznata od davnina.Izmislile su je babe zeleci da priprete nekome.Danas vecina populacije ne zna da se pise ``Da Bog da``,nego misle da se pise ``dabogda`` i misle da je to obicna kletva i ne znaju da se tu radi o Bogu.
UzreÄÂica koja se ÄÂesto koristi u srpskom jeziku. Može se koristiti u pozitivnom i u negativnom kontekstu, odnosno kao blagosiljanje ( da bog da ti deca zdrava bila ) ili kao kletva ( da bog da sreće ne imao).
Ja sam za pozitivno samo!!!![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Ja sam za pozitivno samo!!!
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
mrzim kletve
al kad majka kune dete nikad ne ispadne dobro znam bas par ljudi sa ovakom pricom.![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
![[icon_boxing [icon_boxing.gif]](./images/smilies/icon_boxing.gif)
al kad majka kune dete nikad ne ispadne dobro znam bas par ljudi sa ovakom pricom.
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
Dabogda ti kurije oÄÂi progledale ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

A šta je to kitaSelma24 je napisao/la:Dabogda ti kita otpala noc prije prve bracne noci.
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Dabogda ti mama rodila sina i brata u isto vrijeme...
broj1 je napisao/la:Dabogda ti mama rodila sina i brata u isto vrijeme...
uzas..........

http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....