![onfire [onfire.gif]](./images/smilies/onfire.gif)
![[icon_boxing [icon_boxing.gif]](./images/smilies/icon_boxing.gif)
![[icon_peace. [icon_peace.gif]](./images/smilies/icon_peace.gif)
![[icon_boxing [icon_boxing.gif]](./images/smilies/icon_boxing.gif)
![onfire [onfire.gif]](./images/smilies/onfire.gif)
ovi idu viovitoj dzemili na zivce garant posle one noci jos kad ih vidi od mene hahahaha
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
SWABOOO je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ovi idu viovitoj dzemili na zivce garant posle one noci jos kad ih vidi od mene hahahaha
Ra-Ja je napisao/la:Jako mi idu ljudi na zivce koji nemaju smisla za humor ..isto tako se bez posebnog razloga cijepaju od smijeha...![]()
Lako ja to rijesim .ako ga nemogu preskociti, mogu ga zaobici...
ma cuo sam . . .looood jevidovita_dzemila je napisao/la:t_u_t_n_p_l_0_c_k je napisao/la:SWABOOO je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
moj tutn ne znaš ti na kakve me muke dao
vidovita_dzemila je napisao/la:idu mi na živce nickovi zgodni tatica, tatica32, tatica ovako, tatica onako, isto tako i nickovi mamica. to mi zvuÄÂi tako pedofilski
vidovita_dzemila je napisao/la:evo treći dan od kako dolazi opet onaj moj roÄ‘ak Å¡to igra poker na mom kompu. a bio prestao jer je iÅ¡ao kod drugog roÄ‘aka po par puta dnevno (taj drugi roÄ‘ak nedavno prikljuÄÂio net). i Å¡ta je bilo ne znam ali on evo treći dan opet dolazi i joÅ¡ me pita danas: kad ćeÅ¡ praviti neÅ¡to slatko. ja rekoh: kad mi kupiÅ¡ sve Å¡to treba napraviću