Ljubomora
Strasno smo ljubomorni na tvoje pisanje,,,a pises kao makso po diviziji
posebno sto se tice vjerkih pitanja......i jos nekih tema od kojih se drzim podalje jer mi moj nivo nedozvoljava da ulazim tamo....
Inace usla izasla ..necu ni primjetiti to .....mozda ces nekome faliti......
Ima tu ljudi kojima se svidjas :baa:
posebno sto se tice vjerkih pitanja......i jos nekih tema od kojih se drzim podalje jer mi moj nivo nedozvoljava da ulazim tamo....
Inace usla izasla ..necu ni primjetiti to .....mozda ces nekome faliti......
Ima tu ljudi kojima se svidjas :baa:
Da , sretna i zadovoljna i ja sam sretan a i zadovoljan da ima neko kao ¹to je ona a ipak volim samo tebeRa-Ja je napisao/la:zar nisi svatio da je ona sretna i zadovoljna zena ...tako da dodje ovdje malo....da se sali .. da ubije vreme ".mislim da nemas sanse " ili ili .....??..mrki62 je napisao/la:Nemoj u to da sumlja¹Ra-Ja je napisao/la: Ima tu ljudi kojima se svidjas :baa:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

vidis kako sam ja sretna sa tobom.....mrki62 je napisao/la:Da , sretna i zadovoljna i ja sam sretan a i zadovoljan da ima neko kao ¹to je ona a ipak volim samo tebeRa-Ja je napisao/la:zar nisi svatio da je ona sretna i zadovoljna zena ...tako da dodje ovdje malo....da se sali .. da ubije vreme ".mislim da nemas sanse " ili ili .....??..mrki62 je napisao/la: Nemoj u to da sumlja¹

Ma lud sam na Afganistanke ,................ a i ona je Afganistanka,.................. ma puko sam na obadvije cccccccccccRa-Ja je napisao/la:
vidis kako sam ja sretna sa tobom.....![]()

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ubijedila si me - eto mene tebiRa-Ja je napisao/la:
kada je ljubav u pitanju onda nema prepreka ni rat ,ni vejavica .ni kisa,
ni daljina ni granise ..nisu :-k problem
Zna¹ ¹ta je Napoleon svojoj dragoj napisao :ballbounce:
Ne umivaj se draga - dolazim

- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik