Å valer
Ra-Ja je napisao/la:![]()
Car u Haremu....
![]()
![]()
![]()
Sa velikom energijom....bar se dokazao..dok ih je sve tolike izmjenjao i ostavljao...![]()
![]()
Znas Beci...onu carobnu krpu upotrebis i bacis....
Ponovo kazem zene su lude.... :-k
Naravno cast izuzetcima...
ma nije on Ra-ja spavao sa tolik njih,to se samo tako kaze.... :chuckel: :chuckel: :chuckel:
xxx...
Nije bitno..dali je ili nije...Ona je navela da je spavao...I ako je spavao ...stojim iza svojih rijeci........ :-kpasa74 je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:![]()
Car u Haremu....
![]()
![]()
![]()
Sa velikom energijom....bar se dokazao..dok ih je sve tolike izmjenjao i ostavljao...![]()
![]()
ma nije on Ra-ja spavao sa tolik njih,to se samo tako kaze.... :chuckel: :chuckel: :chuckel:
Ra-Ja je napisao/la:Nije bitno..dali je ili nije...Ona je navela da je spavao...I ako je spavao ...stojim iza svojih rijeci........ :-kpasa74 je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:![]()
Car u Haremu....
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je milion
1 000 000,probaj brojati pa mozda shvatis jeli ili nije :-k :-k
xxx...
Ma jasta cu ...bas zbog tebe....nemam drugog posla.... :baa:pasa74 je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Nije bitno..dali je ili nije...Ona je navela da je spavao...I ako je spavao ...stojim iza svojih rijeci........ :-kpasa74 je napisao/la:
ovo je milion
Ra-Ja je napisao/la:Ma jasta cu ...bas zbog tebe....nemam drugog posla.... :baa:pasa74 je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la: Nije bitno..dali je ili nije...Ona je navela da je spavao...I ako je spavao ...stojim iza svojih rijeci........ :-k
ovo je milion
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
ma ra-ja prava si,zato tebi jedna pusa od mene :cmok:
xxx...
papaya je napisao/la:Pasha, ako nece ona, ja cuRa-Ja je napisao/la:Neprimam pusu od svakoga....razumijes.... :-k![]()
[smilie=to funny.gif]
Ma hajde ra-ja malo zeze, sta je bilo
ma ii za tebe ima uvijek papaya,ali Ra-ja je posebna

papaya [smilie=hot over you.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=mylove.gif]
xxx...