maco svida mi se tvoja farbica,,nekako si mi sexy,,venecija je napisao/la:neznam sta je samnom al,,nisam normalna,,veceras,,
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
maco svida mi se tvoja farbica,,nekako si mi sexy,,venecija je napisao/la:neznam sta je samnom al,,nisam normalna,,veceras,,
eh..da mi je tako stalno biti,,Bebana_de je napisao/la:maco svida mi se tvoja farbica,,nekako si mi sexy,,venecija je napisao/la:neznam sta je samnom al,,nisam normalna,,veceras,,
Ma to je bolje draga moja,,lepo je videt da si opet vesela,,venecija je napisao/la:eh..da mi je tako stalno biti,,Bebana_de je napisao/la:maco svida mi se tvoja farbica,,nekako si mi sexy,,venecija je napisao/la:neznam sta je samnom al,,nisam normalna,,veceras,,..hvala al nesto puklo u mene,
,,bas sam cjeli dan bila ono,,fuj,,al veceras ,,hmm,,promjena ocigledna,a neznam razlog,,
imas pravo,i ja sam pre dva dana napravila jedan veliki korak boli ali proce,,,venecija je napisao/la:Ma znas draga,treba neke stvari staviti na svoje mjesto, i nekada biti cool,,ono,,netreba neke stvari ni previse srcu uzimati,,inace odosmo ,,znas gdje,,![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C6JKeiL_ ... re=related
sta se ti razmahalavenecija je napisao/la:Dobro vece
a nisi uocljiva ,,,casti mi,,venecija je napisao/la:,,,nebil me neko primjetio,,