a kada iscjepa hoce li sjekira u med da upadnepapaya je napisao/la:i tu imas pravo,sledeci tip ima da mi nacijepa drva pa da vidimo jel dovoljno muskarcina za mene
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
a kada iscjepa hoce li sjekira u med da upadnepapaya je napisao/la:i tu imas pravo,sledeci tip ima da mi nacijepa drva pa da vidimo jel dovoljno muskarcina za mene
jako lijepo receno....bas ne bih nista dodao niti oduzeonella26 je napisao/la:Mislila sam da sam jednom pisala na ovu temu kad evo nisam![]()
Imala sam nekad davno takvu vezu, i bilo je lijepo, trajala je dugo.Ali se problem pojavio kada smo se mogli viđati i izlaziti.Nismo znali razgovarati kad smo zajedno, svaki problem smo i dalje rješavali telefonom.
I tvrdim da može postojati ljubav koja se održava "preko žice" samo teško je održati i vjerujem da ne može svako jer se toliko toga moraš odreći.
Iz te moje veze preko žice ostale su lijepe uspomene
Pametno Džemila, zaista i vjerujem da se ovako može puno bolje upoznati neko nego dok izlaziš, razlog jednostavan, izađeš sa njim i pretežno odmah dođe do tog da te on "munta" i onda je upitno da li ćeš saznati o njemu sve što želiš.vidovita_dzemila je napisao/la:ma evo ja se dopisujem s jednim likom ima desetak dana i mogu reći da zaista uživam. ali sreli smo se dva puta prije pa razmijenili br tel. a onda msn-a pošto je jeftinije![]()
sad se vadim na ramazan kao ne mogu se naći s njim. kasno iftar pa dok ovo, dok ono nemam vremena za izlaske. a ustvari ja hoću da ga ovako malo bolje upoznam, da testiram njegovo strpljenje pa ćemo poslije vidjeti