Da ovo na kraju si bas dobro rekao previse cekas i previse razmisljas...YoYo je napisao/la:Inace malo previse razmisljam :-kRa-Ja je napisao/la:To je kod mene razum i osjecaji su uvijek prisutni..jednostavno kao da mi neko diktira kada kako....da reagujem.....
Da u losim situacijama ali onim gdje se desi naka bolest..ili gubitak dragih osoba ili neka nezgoda u porodici ..naravno da se javljaju intenzivniji osjecaji.....
Ali striktno kod.... ubistva...silovanja...tu sam rigorozna...za takve osobe nemam opravdanja ......
jA NIKADA NEISKLJUCUJEM MOZAK I DA TI PRIZNAM NIKADA NISAM POGRESILA....uvijek je bilo onako kako sam mislila ..i uvijek sam reagovala kako sam trebala....... :-k
E vidis kod tebe to nije slucaj...mozda si brzoplet kada nesto treba da odlucis nerazmisljas... :huh:hehe Brzoplet sam samo kad me ponesu emocije a sto je rijetkost, nije da neosjecam nista, vec sam se s vremenom ogradio, no ja sam izricito govorio o trenutcima KAD emocije prevladaju. Sto je bilo u vecini slucajeva kad sam bio mladji. Inace, moj emotivni zid rijetko bude provaljen, ali za to su krive vise lose nego dobre emocije.
Ja recimo znam da uopste nereagujem, jer previse cekam i razmatram. Sto nekada nije pozeljno.Ra-Ja je napisao/la:uvijek je bilo onako kako sam mislila ..i uvijek sam reagovala kako sam trebala
A s vremenom sam se naucio i da se prepustam spontanosti.
jer tim momentima su ti emocije preovladavale...pa si mjerio oduzimo dodavo......Trebao si se tu mijenjati......A mozda je i tvoja genetika takva......