hahaa, bash tako....mrki62 je napisao/la:
Prijateljstvo - to je lako reæi
prijatelja kao tebe - te¹ko je steæi![]()
Koliko pravih prijatelja imate?!?
O prijateljstvu su pisani romani a ja to tebi objasni u jednom stihuAlyssa_ je napisao/la:hahaa, bash tako....mrki62 je napisao/la:
Prijateljstvo - to je lako reæi
prijatelja kao tebe - te¹ko je steæi![]()
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
Kazu da se u nevolji pravi prijatelj prepozna....Gdje su onda prijatelji kada ti najvise trebaju,kada ti je najteze...Nema ih...Ne znaju ni nazvati .
Dodje nesto drugo "zanimljivije i eto prijatelj te zaboravi...
Sada kad mi je tesko kada sam izgubila rodjaka koji je poginuo jucer s motorom nigdje ni jednog prijatelja da pruzi ti rame za plakanje da je tu,da te utjesi...Da te se sjeti...A do tada sve si pomagao i prijatelj bio njemu a on tebi.....

Dodje nesto drugo "zanimljivije i eto prijatelj te zaboravi...
Sada kad mi je tesko kada sam izgubila rodjaka koji je poginuo jucer s motorom nigdje ni jednog prijatelja da pruzi ti rame za plakanje da je tu,da te utjesi...Da te se sjeti...A do tada sve si pomagao i prijatelj bio njemu a on tebi.....

It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
U svakom covjeku ima covjecnosti.....ali to treba otkriti......
Uvijek sam imala puno prijatelja..koji su me cijenili ...ali sam ih sama precizno odabirala..... :huh:
U Bosni sam se druzila putovala izlazila sa mnogim ptijateljicama...
Sada kada sam dosla u njemacku nisam bila u mogucnosti da biram Bosance kao prijatelje jer ovdje nema Bosanaca.....zato imam prijatelje iz drugih drzava Evrope ,Azije ,Afrike......i to su mi prijatelji.....
Uvijek sam imala puno prijatelja..koji su me cijenili ...ali sam ih sama precizno odabirala..... :huh:
U Bosni sam se druzila putovala izlazila sa mnogim ptijateljicama...
Sada kada sam dosla u njemacku nisam bila u mogucnosti da biram Bosance kao prijatelje jer ovdje nema Bosanaca.....zato imam prijatelje iz drugih drzava Evrope ,Azije ,Afrike......i to su mi prijatelji.....