[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1814: Undefined array key 22268 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1814: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1814: Undefined array key 22268 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1814: Trying to access array offset on value of type null BOL-Chat | Dopisivanje | Upoznavanje | Balkan | Pricaonica | Poznanstva | Druzenje | Ljubav | Flert Chat BOL-CHAT.de - Pricaona
Ne nebih bas na mjesecu...jer neletim tako visoko....puno kosta....a i bojim se visine.... :baa:
Neko mjesto pod ovim suncem.....pa zar je vazno...i ovako i onako cemo stvoriti ambijent kao da smo na mjesecu i to medenom... :inlove:
belly_dancer je napisao/la:Makedonija,Spanjolska,Egipat,Jordan.... :inlove:
ahhahahaa. belly, sta ti zemalja nabroja.a prije toga si jos vise u tebe to ne bi bio medeni mjesec nego medena decenija
a volila bi puno zemalja posjetit...bilo bi jako ljepo s nekim kog voliš istražiti svijet...
zaÅ¡to ne... :mrgreen: ali nekako bi najraÄ‘e oÅ¡la na neko pusto ostrvo...mislim da bi mi tamo bilo odliÄÂno...
za medeni mjesec nije poželjna gužva :mrgreen:
..dobroje kad u životunekoga voliš,neko tevoli..
ja sam vec bio na medenom u antalyi bilo mi je wow ....al kad sam otisao tam i kad sam vidio turkinje kako izgledaju a joj htio sam se razvest odmah :mrgreen:
hordas je napisao/la:ja sam vec bio na medenom u antalyi bilo mi je wow ....al kad sam otisao tam i kad sam vidio turkinje kako izgledaju a joj htio sam se razvest odmah :mrgreen:
paparaci-turska mi otpada sa liste :mrgreen:
..dobroje kad u životunekoga voliš,neko tevoli..