Nastavi pricu
I okrene Bosman autobus....ponovo proðo¹e one ovce, ali sada su svi bili opu¹teni, siti i praznih mjehura...te podo¹e preko Slavonskog broda, Brèkog, Brke (nadam se da nisam fulala rutu...neka se ne smije netko tko zna pravu rutu), i kad tamo u Brci, pokvari se autobus...sta ce gdje ce zakucaju oni na vrata, a vrata otvara gospodin u crvenoj majici sa sunèanim cvikama na nosu Jaran1
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
jeeeeeee =D> ideeeeemo raja u seher Saraj'vo ... belly ima da ne izlazi iz cevabdzinica na Bascarsiji a ja cu malo dahnuti dusom , duboko udisati miris Miljacke, miris zraka cistog, bosansko - hercegovackog - jeeeeeeSmeker888 je napisao/la:...idemo na dernek!!!! :mir:
Sarajevo, Sarajevo, gdje je moja raja, gdje je moja raja - joooj ](*,)
...im ex rado bih voleo to sto kazes da mi se trenutno desi daIM_ex je napisao/la:jeeeeeee =D> ideeeeemo raja u seher Saraj'vo ... belly ima da ne izlazi iz cevabdzinica na Bascarsiji a ja cu malo dahnuti dusom , duboko udisati miris Miljacke, miris zraka cistog, bosansko - hercegovackog - jeeeeeeSmeker888 je napisao/la:...idemo na dernek!!!! :mir:
uzdahnem nas zrak i da proslavim sa nasim u nasoj zemlji!!!!bravo =D> =D> =D>
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ah, brate ... vidis me, eto ... ooojjjjjj, tudzino prokleta si ](*,)Smeker888 je napisao/la:...im ex rado bih voleo to sto kazes da mi se trenutno desi daIM_ex je napisao/la:jeeeeeee =D> ideeeeemo raja u seher Saraj'vo ... belly ima da ne izlazi iz cevabdzinica na Bascarsiji a ja cu malo dahnuti dusom , duboko udisati miris Miljacke, miris zraka cistog, bosansko - hercegovackog - jeeeeeeSmeker888 je napisao/la:...idemo na dernek!!!! :mir:
uzdahnem nas zrak i da proslavim sa nasim u nasoj zemlji!!!!bravo =D> =D> =D>
sabinaM je menadzer i niko drugi :baa:
Ilir i Zmixa - pa kako god
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
sabinaM, nemoj misliti da ces mirno spiti
uz papayu ce se onaj bosman vec nekako sviti
hajd to, manje vise, navikla si ti na te scene,
al odgovornost ces ti za malu belly preuzet - za razliku od mene
Znas da su mi oci u busu bile suza pune,
moras uletiti da je pripazis, onoj belly kad pobjec dune :biggrin:
a ja cu pokusat bar da sanjam nesto amo,
ti ces se s njom boriti tamo negdje, mene ostavte nasamo :-k
uz papayu ce se onaj bosman vec nekako sviti
hajd to, manje vise, navikla si ti na te scene,
al odgovornost ces ti za malu belly preuzet - za razliku od mene
Znas da su mi oci u busu bile suza pune,
moras uletiti da je pripazis, onoj belly kad pobjec dune :biggrin:
a ja cu pokusat bar da sanjam nesto amo,
ti ces se s njom boriti tamo negdje, mene ostavte nasamo :-k
Naravno zima je i snjeg...idemo li na Jahorinu...svirati u planinarski dom ili ne...ajde momci cvrsto se zagrlite i lijepo spavajte...da sutra budete odmorni i da vam glasovi budu svjezi-reèe Papaya, provirivsi u hladnu sobu (jer nisu ukljuèili grijanje...prerano su stigli), namigne momcima i ugasi svjetlo....a njima skoèi...........tlak, ali sta ce moraju na spavanje sutra je tezak dan...