"Pokrivene" djevojke
Re: "Pokrivene" djevojke
Uzeću da si na brzinu pisao pa nisi obuhvatio sredinu, nema veze, ali evo i meni se npr. sviÄ‘a pokrivanje, mislim normalno - marama, bez pokrivanja lica i slažem se da je malo egzotiÄÂnije ali ova tema se kosi sa islamom htio to ti ili ne.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Opet pomislih da nisi dobro procitala moj prvi post.. ??
Koliko sam ja razumio.. temu je pokrenula Sabina a ona i nije bas muslimanka.. Grijesim li u necemu? Ilio ti mozda mislis da mahrame mogu nositri samo muslimanke?? Koliko sam ja razumio prvi post u ovoj temi,rijec je o nekim drugim vrijednostima,koje ne moraju,nuzno biti vezane za bilo koju vjeru.. pa prema tome.. Tvoj se post kosi sa temom i nisi u pravu.. Organiziraj novu temu o vjerskom oblacenju,pa ces tamo biti u pravu.. A srednje su obucene i one koje nose mahramu i razlika je samo oko nje?? O njoj sam pisao kao o materijalnom i estetskom performansu novih vrijednosti.. Odnosno.. novoizrazenih vrijednosti.. Whats problem?????![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
Koliko sam ja razumio.. temu je pokrenula Sabina a ona i nije bas muslimanka.. Grijesim li u necemu? Ilio ti mozda mislis da mahrame mogu nositri samo muslimanke?? Koliko sam ja razumio prvi post u ovoj temi,rijec je o nekim drugim vrijednostima,koje ne moraju,nuzno biti vezane za bilo koju vjeru.. pa prema tome.. Tvoj se post kosi sa temom i nisi u pravu.. Organiziraj novu temu o vjerskom oblacenju,pa ces tamo biti u pravu.. A srednje su obucene i one koje nose mahramu i razlika je samo oko nje?? O njoj sam pisao kao o materijalnom i estetskom performansu novih vrijednosti.. Odnosno.. novoizrazenih vrijednosti.. Whats problem?????
![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
Naravno da i one u minicima mogu biti muslimanke.. Ja tako misim..
Moracu te ispraviti u razmisljanju muslimanka ne moze bit osoba koja je ne pokrivene cak ni casna sestra ne moze bit casna ako je bez marame .Ranije su žene koje su skinule pokrivac sa glave u krscanstvu morale obrijati glavu po naredbi Jedinog da se zna da su otpadnice vjere.Medžutim nedavno zbog slabijeg odziva ljudi krscana u crkvu crkva je popustila i dozvolila casnim sestrama da mogu malo nosit dublji dekolte kako bi se vidjele grudi i krstic na sredini kako bi omladina se vratila.Muslimanka mora bit propisno obucena sa maramom u protivnom ona nije muslimanka vec pripada narodu kojeg oponasa,uzalud joj je sto nosi ime muslimana.
Nela nema sredine il si vjernik il ne to je na tebi da odlucis jel ti drazi uzici il Gospodareva rijec
Moracu te ispraviti u razmisljanju muslimanka ne moze bit osoba koja je ne pokrivene cak ni casna sestra ne moze bit casna ako je bez marame .Ranije su žene koje su skinule pokrivac sa glave u krscanstvu morale obrijati glavu po naredbi Jedinog da se zna da su otpadnice vjere.Medžutim nedavno zbog slabijeg odziva ljudi krscana u crkvu crkva je popustila i dozvolila casnim sestrama da mogu malo nosit dublji dekolte kako bi se vidjele grudi i krstic na sredini kako bi omladina se vratila.Muslimanka mora bit propisno obucena sa maramom u protivnom ona nije muslimanka vec pripada narodu kojeg oponasa,uzalud joj je sto nosi ime muslimana.
Nela nema sredine il si vjernik il ne to je na tebi da odlucis jel ti drazi uzici il Gospodareva rijec
Da to je osnov sta je u srcu al ako je srce ispravno ono ce trazit da i ostalo bude ispravno.Koliko bi muskarci manje imali bojazni od toga hoce li mu zena otici nekom u narucje a isto tako i zene jer covjek il zena koja spozna Gospodara te se pokrije njoj rijetko neko ce dobacit jer je ona zasticena.Da po maramici upravo sam ti napisao zasto jer ona ne zeli il on ovozemaljsku slast ako su vjernici jer imas i licemjera pokrivenih u velu islama .tvoj_drug je napisao/la:E moj beba...mislim da je bitno ono što nosiš u srcu,u duši...marama je samo vanjština...beba80 je napisao/la:Naravno da i one u minicima mogu biti muslimanke.. Ja tako misim..
DoÅ¡lo je vrijeme da žene na radno mjesto ne smiju doći pokrivene,inaÄÂe otkaz ili podsmijavanje,omalovažavanje...ne možeÅ¡ onda po marami obilježavati vijernicu ili nevjernicu...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
beba80 je napisao/la:Muslimanka mora bit propisno obucena sa maramom u protivnom ona nije muslimanka vec pripada narodu kojeg oponasa,uzalud joj je sto nosi ime muslimana.
Estakvir'la, jedva se uzdrzah da ... te "pozdravim" na pomalo previse vulgaran nacin

Nego, biracu najbolji metod
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)

Kuda idu ljudi kao ja ...
Ma nije ni bitno ja se trudim da budem al sve sto sam napisao nije iz moje glave vecIM_ex je napisao/la:beba80 je napisao/la:Muslimanka mora bit propisno obucena sa maramom u protivnom ona nije muslimanka vec pripada narodu kojeg oponasa,uzalud joj je sto nosi ime muslimana.
Estakvir'la, jedva se uzdrzah da ... te "pozdravim" na pomalo previse vulgaran nacin
Nego, biracu najbolji metod- beba80, ti nisi Musliman.
Gospodar naredio pa tako stoje stvari imex
beba80 je napisao/la:Naravno da i one u minicima mogu biti muslimanke.. Ja tako misim..
Ti si sam sebi kontradiktoran!beba80 je napisao/la:Moracu te ispraviti u razmisljanju muslimanka ne moze bit osoba koja je ne pokrivene
Ti si se upravo ogriješio, ko si ti da sudiš meni jesam li ja vjernica ili nisam?beba80 je napisao/la:Muslimanka mora bit propisno obucena sa maramom u protivnom ona nije muslimanka vec pripada narodu kojeg oponasa,uzalud joj je sto nosi ime muslimana.
To Å¡to ne nosim maramu i Å¡to je nikad neću nositi je moja stvar, bitno mi je da je moja duÅ¡a ÄÂista, da ne želim nikome zlo, nikome ne sudim.
A nemoj da ja malo priÄÂam o vama, vjernicima od 1992g., ja vjerujem u Allaha dž.Å¡. otkako znam za sebe, klanjam kad mogu, postim, molim se a vi? novokomponovani vjernici na sebe preuzimate Å¡irenje islama i Božijih propisa a ne gledate u svoju duÅ¡u.
Bitno mi je da je moja vjera u Allaha dž.Å¡. ne okaljana niskim razmiÅ¡ljanjima (ÄÂitaj razlog uzimanja druge žene)!
Nela ja sam rekao postoji il si vjernik il ne to je tvoja stvar ti ces biti pitana za to al naredba oblacenja je naredba i ko se suprostavlja naredbi Gospodarevoj sta je on hajde mi reci molim te al nemoj se srdit ako te uzme srdžba umi se ovo ti kao brat kazem molim te vjeruj mi.A ovo da ne zelis nikom zlo nije tacno evo ti primjer ja kad naidjem pored tebe ti utegnuta sva ja pomislim nesto jer si ti proizvela da pomislim razumijes limolim te nemoj se srdit nije tako mi ALAHA provokacija vec nesto sto nisi kontalanella26 je napisao/la:beba80 je napisao/la:Naravno da i one u minicima mogu biti muslimanke.. Ja tako misim..Ti si sam sebi kontradiktoran!beba80 je napisao/la:Moracu te ispraviti u razmisljanju muslimanka ne moze bit osoba koja je ne pokrivene
Ti si se upravo ogriješio, ko si ti da sudiš meni jesam li ja vjernica ili nisam?beba80 je napisao/la:Muslimanka mora bit propisno obucena sa maramom u protivnom ona nije muslimanka vec pripada narodu kojeg oponasa,uzalud joj je sto nosi ime muslimana.
To Å¡to ne nosim maramu i Å¡to je nikad neću nositi je moja stvar, bitno mi je da je moja duÅ¡a ÄÂista, da ne želim nikome zlo, nikome ne sudim.
A nemoj da ja malo priÄÂam o vama, vjernicima od 1992g., ja vjerujem u Allaha dž.Å¡. otkako znam za sebe, klanjam kad mogu, postim, molim se a vi? novokomponovani vjernici na sebe preuzimate Å¡irenje islama i Božijih propisa a ne gledate u svoju duÅ¡u.
Bitno mi je da je moja vjera u Allaha dž.Å¡. ne okaljana niskim razmiÅ¡ljanjima (ÄÂitaj razlog uzimanja druge žene)!
Ćafir sam ja ti si vjernikbeba80 je napisao/la:Naravno da i one u minicima
Nela ja sam rekao postoji il si vjernik il ne to je tvoja stvar ti ces biti pitana za to al naredba oblacenja je naredba i ko se suprostavlja naredbi Gospodarevoj sta je on hajde mi reci molim te al nemoj se srdit ako te uzme srdžba umi se ovo ti kao brat kazem molim te vjeruj mi.A ovo da ne zelis nikom zlo nije tacno evo ti primjer ja kad naidjem pored tebe ti utegnuta sva ja pomislim nesto jer si ti proizvela da pomislim razumijes limolim te nemoj se srdit nije tako mi ALAHA provokacija vec nesto sto nisi kontala
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Ne srdim se ja nego me nerviraju gluposti, taÄÂnije pametovanje od nekoga ko apsolutno nije kompetentan da to radi.
HoćeÅ¡ reći da ja želim zlo ako obuÄÂem usku majicu ili pantalone, a koji tebe klinac tjera da me gledaÅ¡, spusti glavu ako si pravi vjernik. A nemoj biti perverznjak koji će baliti kad ja takva proÄ‘em pored tebe.
Shvatila sam ja odliÄÂno tebe ali ti sam sebe ne shvataÅ¡, tvoje razmiÅ¡ljanje se kosi sa korjenima islama, Allahovim propisima i danaÅ¡njicom.
Svako može za sebe tvrditi da je vjernik al ne može biti siguran je li il nije,......... jer još uvijek važi pravilo ; to samo On zna ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

HoćeÅ¡ reći da ja želim zlo ako obuÄÂem usku majicu ili pantalone, a koji tebe klinac tjera da me gledaÅ¡, spusti glavu ako si pravi vjernik. A nemoj biti perverznjak koji će baliti kad ja takva proÄ‘em pored tebe.
Hvala sestro podsjetila si me da mi je duznost gledati preda se ovo je ironicno ,al s tobom vise nikad necu dok ne promjenis misljenje na ovu temu znaci ti imas pravo da radis sta hoces e molim te tamo sam potavio hadis ako se ne stidis radi sta hoces a ima i ajet koji isto glasi svojstvo munafika je da zna a da radi suprotno.Nek Alah i mene i tebe uputi.Necu ti odgovarat vise na postove,halali
Hvala sestro podsjetila si me da mi je duznost gledati preda se ovo je ironicno ,al s tobom vise nikad necu dok ne promjenis misljenje na ovu temu znaci ti imas pravo da radis sta hoces e molim te tamo sam potavio hadis ako se ne stidis radi sta hoces a ima i ajet koji isto glasi svojstvo munafika je da zna a da radi suprotno.Nek Alah i mene i tebe uputi.Necu ti odgovarat vise na postove,halali
Ne moraÅ¡ ni na jednoj temi, nećeÅ¡ zato Å¡to sam upravu i jeste ti pametnije da gledaÅ¡ svoja posla nego Å¡ta sam ja obukla i koliki sam vjernik.beba80 je napisao/la:HoćeÅ¡ reći da ja želim zlo ako obuÄÂem usku majicu ili pantalone, a koji tebe klinac tjera da me gledaÅ¡, spusti glavu ako si pravi vjernik. A nemoj biti perverznjak koji će baliti kad ja takva proÄ‘em pored tebe.
Neka ti se dragi Allah dž.š. smiluje, oprosti i uputi te na pravi put.
Selam vjerniÄÂe