hmm ... Don Piratos, ti znash da ja tebos ne dam ruzhos, al, sto se chatos na Forumos tichos, tu te, vidos, i ja moram kritikos bubnos ... morash znatos gdje i u komos trenos se malkicos ipak smije zachatas.
Neke od temos nikako ne volos zachatavanjos, kao npr. ona mojos temos Ne_Obicnos kalOdontos ... ejjj, nemoj da marishos
I hajdos, pajdos, procitaj prvi postos gdje stoji opis te temos pa nam se pridruzhos ... jeldos da hochos?
Ma pusti ti Don Laffos, znam ja vec s njim da sredos problemos
On mene nerviros sto se pravos da ne vidos tvoj neocekivanos napredak ... one nochos si, legendos, zalutaos u Kantos za smechos pa je izgledalo da si beznadezhan sluchajos za Forumos
A ja sam, vidis, vjerovala da ti i to mozhos ... pa, eto, on mi dodjos jedan poenos
Pa ne ide da samos ja budem ta koja ce temos da dizhos.
Osevapilos si se, dona VeJikos ... ako nishtos drugos, evo da svrnem ovdjos gdje se niko ne kofrchos od nas, gostos.
U Villos je najboljos.
Nisi me trznos ... ja bih nazvalos *ugodno iznanedjenos* ... a o trznos, eno ti na drugoj temos poslos
Jesil zadrijemos il ces da osvanos ovakos onlinos?
malo punos nas zarazilos ...Dona Im-ex dobilos vec temperaturos ...ovo je jedino mjestos da skidanje temperaturos ....
ponavljam bosi skidanjos temperaturos