Sta vam se najvise dopada kod muskaraca
Dobro ti ovo opisa, stvarno sam sretan ¹to nisam na tvom mjestu ,..... ipak ja vi¹e volim ¾ene - one nisu take kao ¹to ti opisa mu¹karceAlyssa_ je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaashhhhhhhhhhhhh ko shto mi ovdje kazemo, a dupli aaaaaaashhhhhhhhhhhhhh ako ima i po ledjima shumetine, fuuuuuuuuuj, pa kad se usafta sa obe strane, i sprijeda i ozada, bljak :tellme: :sarcasm:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
mrki62 je napisao/la:
Dobro ti ovo opisa, stvarno sam sretan ¹to nisam na tvom mjestu ,..... ipak ja vi¹e volim ¾ene - one nisu take kao ¹to ti opisa mu¹karce
hehe :chuckel: ...ima i zena shto su chupave i dlakave dok se ne obriju onda su svakakve

....ja sam sretna shto se tice toga, samo me zapadnu oni bash onak kako ja volim

Nisi valjda slijepa pored oèijuSrculenculence je napisao/la:leptirica-de je napisao/la:ma nista bee fujjjjj
...... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ............
....... :-k ¹to tak misli¹?....meni se sve sviða.....ali samo na mom momku,ostale ne gledam :chuckel: .....
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

E onda èuvaj ga kao zjenicu okaSrculenculence je napisao/la:
.....nisam...samo,nijedan drugi nema ono ¹to moj momak ima...ne mislim na fizièki izgled! :chuckel:

Mislim da je to ne¹to ¹to kod sviju nas ostavlja utisak :ballbounce: hvala takoðer , i ja volim takve ¾enskeRa-Ja je napisao/la:
Muskarci koji imaju kulturu ponasanja jako me privlace...
A ovo na forumu nikad nikoga ne uzimaj za ozbiljno - svi smo mi na forumu iz nekih svojih razloga, ¹to nikakve veze nema sa stvarnim ¾ivotom :biggrin:

Ma ti jedno divno stvorenje i s tobom MORAM biti iskrenSrculenculence je napisao/la:
......hoæu,hoæu.....znam da ne mo¾e¹ [-X [-( ,ne mo¾e niko [-X [-( .... :chuckel:

Osmijeh ti ostavljam , jer ............Alyssa_ je napisao/la:OSMJEH ME PRIVLACI :chuckel:
ahh vidi ja pishem velikim slovima, shta ce reci MR.@LAFF na to :biggrin:
OSMIJEH JE KRIVINA KOJA SVE IZRAVNAVA!!