Pomagajte...da li me vara??

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Pomagajte...da li me vara??

#31 Post Postao/la nella26 »

Malo ti je teška ta riječ mržnja, sigurno te ne mrzi niti je mržnja zamijenila ljubav, možda je jednostavno monotonija zavladala, možda je samo ona imala razumijevanja za njega, slušala ga a i to može biti opasno, ovisno opet i o tome kakva je ona kao osoba.
Ucjena je loša stvar, nastoj pametnije riješavati probleme, pokušaj biti malo namazana, jer svađom samo kontraefekat stvaraš jer sve i ako nije varao tvoja svađa i ucjena i sl. ponašanje ga može otjerati drugoj.
Nego, mimo tog ribolova odsustvuje li od kuće više nego prije, više nego obično pod raznim izgovorima?
Mada stojim pri onom da trebaš malo imati obzira prema djeci, znam da ćeš sad reči kako on nema, ali vjeruj mi da djeca najviše ispaštaju greške roditelja.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#34 Post Postao/la nella26 »

A joj ne znam, ni sama ti nisam neki taktičar, nagla sam po prirodi, mislila sam da bi bolji efekat bio ako si smirena, tepaj mu, zagrli ga i tako pokušaj otpočet razgovor ali da ostane u mirnom tonu.
Čini mi se da si već ranije pomenula da ide u dnevnu sobu spavati, idi za njim i ti reci mu da ti fali njegov zagrljaj isl.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

akrep
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#35 Post Postao/la akrep »

lady, tebi je ocito stalo do tvog braka, samo cini mi se da puno toga radis pogresno
kazes pravila si dramu pa je njegova kolgica dobila otkaz...a sta ako zena stvarno nista nije kriva?... kakvog sadrzaja su te sms poruke sto si nasla... mozda je sve dleko bezazlenije nego sto se tebi cini...

ako ti kod svakog problema reagujes burno i sa svadjom, mozda ga bas to muci, povjerio se kolegici, zena ga razumjela... ozda se iz toga nista ozbiljnije nije razvilo, a i ako jeste neces to saznat ako svaki put pravis svadju kad o tome razgovarate...

a i tvoj stav sto se tice prevare je za moj pojam malo rigorozan, za mene prevara nje razlog zbog kojeg bi unistila brak...
znajuci kako bi ti reagovala kad bi ti priznao, logicno je da ce tvoj muz na sve moguce nacine nastojati da sakrije aferu i ako je ima... mada se meni cini po tvojoj prici da ti sumnjas i previse nego sto bi trebala...

sjedi i razmisli malo i o svom i njegovom ponasanju prije i sada... posebno analiziraj svoje ponasanje... mozda si nesvjesno bila hladna ili gruba prema njemu... a kad dobro razmislis o svemu, onda popricaj s njim...i pokusaj vodit jednu normalnu diskusiju bez svadje, neces ga svadjom i prijetnjama natjerat da se otvori...

izmedju vaz ocito postoji jaz ali ne mora znacit da je u pitanju prevara...

i nemoj mu stalno cokobanjat... dotuzice mu jednom... nece mu se milit ici kuci...

a sto se tice sexa... ja vala ne bi tako... ja bi se njemu zavukla u krevet...il´ ga stisla uza zid, makar i u kupatilu :D
samo se jednom zivi...

toores

#37 Post Postao/la toores »

hoces bona nevarate sigurno [cool.gif]

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#39 Post Postao/la im_ex »

lady_nn je napisao/la: a ja klijestima izvlacim rijeci iz njega!! znaci postoji jezik kojim bi on progovorio??!!
Postoji, ali, na njegovu zalost, tebi je taj jezik nepoznat.
lady_nn je napisao/la:je li do mene??
Naravno da je do tebe.
lady_nn je napisao/la:je li jednostavno ljubav zamijenila mrznja??
Ne mora znaciti da je mrznja, ali, razocarenje transformisano u ravnodusnost jeste, ocito je.
lady_nn je napisao/la:ako vara, bez obzira na djecu ne bih mogla dalje...
Itekako bi mogla, mani nas suplje ...
lady_nn je napisao/la:znaci zakljucak je da ja malo poradim na sebi....nimalo lak posao! ali ako postanem preko noci najfinija i najsmirenija i sve naj, hocu li doci do te neke istine...?
Ne malo; malo vise ti trebas poraditi na sebi.
Vidis, ja sumnjam da si u stanju "smotati" ga tako lako. Hocu reci, haman da si toliko zatajila kao zena da si ga doslovice otjerala od sebe.
Ne vjerujem da je rijec o Impotenciji (takvo stanje se, valjda, pred suprugom ne presucuje), niti njegovo ponasanje definitivno ukazuje na prevaru;
a ... pod pretpostavkom da te prevario - progutaj knedlu, jer, dobrim dijelom krivac si ti, preispitaj se i sebi priznaj [icon_flower.gif]
Kani se corava posla, moras znati, moras, MORAS ... moras vraga.
Ajd sad budi maher da ga vratis sebi ... ehh, tesko, tesko
Jel vidis da si od njega napravila mrtvog covjeka, bona?
Kuda idu ljudi kao ja ...

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#41 Post Postao/la andro »

Draga moja , citajuci sve ovo gore napisano pomislim da si ti musko i da tebe zena vara odnosno da trazis odgovore za probleme ali sa obrnutim ulogama ali hajd i nek nije tako . Imas li ti djecu gdje poslati za vikend . pokusaj i sa tom opcijom , a sta raditi taj vikend sa svojim muzem to ti ne mogu reci jer to moras da znas sama . stani malo pred ogledalo , pogledaj malo modne casopise da li tu ima kakav odgovor za tvoje probleme jednostavno receno napravi neka poredjenja . Procitaj malo i neku erotsku stranicu , nije iskljuceno i da tu lezi odgovor na tvoje probleme . Mozda su se covjeku pobrkale neke stvari u glavi ( da ne pisem da mozda ima neke nastranie fantazije , ako se u danasnje vrijeme i mogu nazvati nastranim ) . Izazivaj ga, reci mu da je peder i da te ne moze zadovoljiti , da ces naci drugoga . Ima milion opcija koje mogu da upale a najlakse je rastati se . Joj poceo sam da valjam gluposti . Zeno trzni se malo , prevrni sto,siluj ga . I tako dalje i tako blize , ma masta radi svasta .
slika
slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#42 Post Postao/la im_ex »

lady_nn je napisao/la:ovaj Im_ex me fakat ubi ovom pricom.
ova [icon_flower.gif]

lady_nn je napisao/la:moje misljenje je da ima i moje i njegove krivice ali sam samo ja zainteresovana da popravim situaciju.
pa ... debelo si zatajila kao supruga, debeeelooooo
Pitas nas sta je to sto treba da uradis da bi ispravila gresku. Iznenadjujes me, vjeruj, tim vise sto te ne dozivljavam kao balavicu.
Ne ide da ti crtam, no, ovim cu ti zvucati krajnje jasno: muz moze tolerisati neobrisanu prasinu, moze tolerisati i dan bez zgotovljenog toplog obroka, ali da mu supruga zataji u postelji, e, to pravi muskarac nece tolerisati.
Pokusavamo ti pomoci, urazumiti te, posavjetovati te; niko od nas se ne raduje jednoj ovakvoj temi, dakle, dijelom suosjecamo donekle, i drago mi je da si otvorena za diskusiju, ma s kim od nas, bez dizanja nosa.
Da se stavis u nasu ulogu, da je neko od nas autor ove teme umjesto tebe, uvidjela bi kako je tesko posavjetovati ogorcenu zenu za koju se nametne misljenje da je krivac u njoj.
Znaju li vasi prijatelji, rodbina, djeca (ako nisu isuvise mala), komsije ... znaju li za takav vas odnos?
Idete li u posjet kod njih, skupa?
Kako se tada ophodi prema tebi, za slucaj da idete?
Kakav je kao otac?
Dotjeruje li se?
A ti?
Vjerujes li da ga mozes zainteresovati, primamiti, vratiti sebi?
Sta mislis u cemu si sve zatajila?
Jesi li konzervativnog vaspitanja?

Vidis, to su samo neka od pitanja na koje nemamo odgovor, a vazno je, da bismo iole uspjeli pomoci vam.
Ti si ta koja zna mozes li ga vratiti ili ne. Samo ... ne bi me cudilo ni da ne uspijes.
Iskreno, veci problem vidim u tome no u razlogu postavljanja ove teme - razmisli dobro!
Kuda idu ljudi kao ja ...

akrep
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#44 Post Postao/la akrep »

tebe bona muz ne vara... da te vara prvo sto bi radio licko bi se i sredjivo ko pubertetlija... meni vise lici na to da je on razocaran, mozda depresivan...

ja bi tebi preporucila, kao hitan potez, podaj mu bona pi.ke... ne zafrkavam te, nego najozbiljnije mislim... a tek onda razgovor...
to ti je ko kod bolesnika u kriticnom stanju, prvo jedna, dvije boce infuzije pa tek onda terapija... a vas brak je ocito u kriticnom stanju...

djecu posalji negdje, imas li roditelje, sestre, bracu... posalji ih nekome, na kraju krajeva, legnu i ta djeca spavat...e ti onda tad stupi u akciju...
draga moja, svi problemi se rjesavaju u krevetu
samo se jednom zivi...

Odgovori