MINJA je napisao/la:PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:MINJA je napisao/la:ŽENKA
![]()
![]()
![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)

MINJA je napisao/la:PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:MINJA je napisao/la:ŽENKA
![]()
![]()
A sto ne bi mogloRa-Ja je napisao/la:
Nesmije mene niko zvati niti sa brojem niti bez broja bez moje dozvole...![]()
Sto ujedno moze znaciti i to da nazoves osobu koju trebas a da joj das dozvolu da te nazove ... hmmRa-Ja je napisao/la:Prosti razlog..nevolim razgovarati....ako je neophodno koga trebam ja nazovem..!
IM_ex je napisao/la:Sto ujedno moze znaciti i to da nazoves osobu koju trebas a da joj das dozvolu da te nazove ... hmmRa-Ja je napisao/la:Prosti razlog..nevolim razgovarati....ako je neophodno koga trebam ja nazovem..!![]()
Ovako, otprilike: "Mozes me nazvati. Dozvoljavam ti" ... i taj neko nazove, jeL?
Da li je to toliko vazno ako jeste neka me nazove taj neko skim trebam razgovarati...okIM_ex je napisao/la:Sto ujedno moze znaciti i to da nazoves osobu koju trebas a da joj das dozvolu da te nazove ... hmmRa-Ja je napisao/la:Prosti razlog..nevolim razgovarati....ako je neophodno koga trebam ja nazovem..!![]()
Ovako, otprilike: "Mozes me nazvati. Dozvoljavam ti" ... i taj neko nazove, jeL?
mislim da laff zna moj broj pa neka ti da...IM_ex je napisao/la:Sto ujedno moze znaciti i to da nazoves osobu koju trebas a da joj das dozvolu da te nazove ... hmmRa-Ja je napisao/la:Prosti razlog..nevolim razgovarati....ako je neophodno koga trebam ja nazovem..!![]()
BeCaNkA je napisao/la:![]()
jedna tema, a deseta prica