Tebi je mozda pun k tih izjava ali to su cinjenice .Jel mogu srbi i hrvati u EU bez viza?Mogu! Jel njima bitno sad da se ukinu te vize?Nije,zasto bi bilo kad su im vec davno ukinute!Jel se vrsi pritisak da muslimani prestanu podrzavati svoje nacionalne stranke?Vrsi se! Jesu li zadnji izbori pokazali da JEDINI muslimani ne daju znacajnu podrsku tim strankama?Jesu! Zasto nam onda i dalje odgadjaju bezvizni rezim?I kakve veze ima Tito sa svim ovim?Lik je umro kad sam se ja rodiomrki62 je napisao/la:ÄŒarobni,............ ybt voz tvoj.Mozda ta evropa koja se ponosi tolerancijom i svakakvim nekakvim "eu vrijednostima" ....ne voli muslimane
Pa Evropa niti pod razno nije volila niti titu niti komunizam niti njegov režim , al je tito zanao ( bio sposoban ) isposlovati i ponos i rejting svih nas, da je Yu pasoÅ¡ bio najvredniji , ne samo u Evropi, već u ÄÂitavom svijetu.
Pun mi je q...c izjava tipa ; kako nas neće Evropa, pa svijet i bla, bla bla,...........
NaÅ¡i politiÄÂari su ama baÅ¡ svemu krivi, pa naÅ¡i politiÄÂari kad bi upravljali famoznim Izraelom ili Kosovom, onda bi tek sve otiÅ¡lo u PM.
Izrael bi sve okolne zemlje y.e.b.a.l.i. kako bi se kome ona stvar dignula a Kosovo bi Srbi do sada potamanili , onako , za gablec - marendu.
Vodstvo je kljuÄÂnog znaÄÂaja i niko drugi !!!!!!!!!!!
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)