Kako je to ludo voljeti?

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
Xzelenookax
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#31 Post Postao/la Xzelenookax »

kopirano buraz kopirano tako mi se cini da je

nihad20
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#32 Post Postao/la nihad20 »

hah ma neka se tebi cini ja znam da nije

Prepisano je :lol:

To sam primetio da i ostali rade :lol:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#33 Post Postao/la ra-ja »

ludo voljeti.

Biti spreman sve dati..cak i zivot...ako treba..... :-k

Xzelenookax
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#34 Post Postao/la Xzelenookax »

Ra-Ja je napisao/la:ludo voljeti.

e to kad osjetite onda ste po...... kao i ja sad
onda udovoljavamo, mazimo, pazimo, ugadjamo...e to onda predje njima u naviku i eto ti pune ruke posla za cijeli zivot. zato polako pametno i sigurno u samog sebe i nikad nikad ama bas nikad ni u kom slucaju nedopustite da vas partner zna tacno koliko ga volite, ostavite uvijek mijesta za nesigurnost bolje vam se isplati...u drugom pogledu moze doci i do iskoristavanja.

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#35 Post Postao/la mrki62 »

Jedne prilike sam sjedio na klupi i èekajuæi na dragu ( koja nije do¹la ) meni je guzica sva utrnula,................ mislim da je to to - ludo voljenje :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#36 Post Postao/la indeks »

Voljeti nekog ludo.........poslije crknes od smijeha :lol: :lol: koliko je to bas bilo ludo :P

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#37 Post Postao/la mrki62 »

indeks je napisao/la:Voljeti nekog ludo.........poslije crknes od smijeha :lol: :lol: koliko je to bas bilo ludo :P
Haj ti mene zavoli ludo pa da se prcnemo :P :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

indeks
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#38 Post Postao/la indeks »

mrki62 je napisao/la:
indeks je napisao/la:Voljeti nekog ludo.........poslije crknes od smijeha :lol: :lol: koliko je to bas bilo ludo :P
A ako se budem smijala dok se `volimo`?? :lol: :lol: :lol:

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#41 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:bolan mrki udvaraj se na pp ¹ta stalno ide¹ u off na svakoj temi :P

Draga D¾emila, tema je Kako je to ludo voljeti? a ja samo predla¾em indeks da me zavoli ludo , jer jedino je to naèin da se prcnemo - hebat ga , nisi ti kriva ¹to sam ja vaki :P

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#42 Post Postao/la mrki62 »

indeks je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:
A ako se budem smijala dok se `volimo`?? :lol: :lol: :lol:
Radi ti ¹ta hoæe¹ kad se ja uklopim u tebe :P :wave:

slika

slika

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#43 Post Postao/la ra-ja »

XzelenookaX je napisao/la:
Ra-Ja je napisao/la:ludo voljeti.

e to kad osjetite onda ste po...... kao i ja sad
onda udovoljavamo, mazimo, pazimo, ugadjamo...e to onda predje njima u naviku i eto ti pune ruke posla za cijeli zivot. zato polako pametno i sigurno u samog sebe i nikad nikad ama bas nikad ni u kom slucaju nedopustite da vas partner zna tacno koliko ga volite, ostavite uvijek mijesta za nesigurnost bolje vam se isplati...u drugom pogledu moze doci i do iskoristavanja.
Ako ludo volis osobu koja i tebe isto voli...znaci da ste isti...onda nece te niti pokusati tako iskoristavati kako ti navodis.....Nego ce i on tebe paziti i maziti.....

LUDO VOLJETI...ZNACI

Biti spreman sve dati cak i zivot ako treba....Navescu primjer.....Desilo se...

Grupa kampera...negdje 15 osoba 5 satora....nalazili su se pored jezera....Bilo je ljeto...ali ne normalno...nego kisno....promijenjivo....

Taj dan trojica ljudi su posli sa camcem da pecaju daleko odatle....Najedaput se pocelo smracivati...Spremalo se nevrijeme....Grmilo je na sve strane...i tamo daleko udarali su gromovi u zicaru..i odbijali se u obliku krugova i nestajali..Bas cudan prizor....
Jako smo se uplasili...sta ce biti sa ribarima...Zvali smo ih ...urlikali tako reci...ali nema sanse da cuju....Potrcala sam prema jezeru ..i bez razmisljanja ...rekoh odoh ja plivati do njih i reci im da se vrate...Svi su zagalamili na mene...nisam obracala paznju na njih ..idem pa sta bude...
Neko iz mase rece opalite joj samar ona je u soku....Okrenula sam se i pogled jednog malog djecaka od dvije godine.koji je tupo gledao u mene...je doveo do svijesti....
Ribari samo sto su izasli na obalu..pita me zasto panicis...U tom momentu slozilo se nevrijeme.. sto se nemoze opisati.Diglo se jezero u zrak...nista se nevidi...neznas dali kisa pada ili je jezero otislo na nebo.a sipke na satoru pucaju pod tukama....A boze sta je ovo....mislila sam da je to kraj svijeta....Ali na srecu smirilo se...posledice toda su potrgani camci koji su plivali bez vlasnika...Dva covjeka koji nisu imali srecu da se spasu...a o vikend opremi da i negovorim..sve je bilo nadojemo kisom....stvari sudje stolice sto odnio je tamo negdje daleko.....satori polomljeni itd...Nikada mi vise nije palo na pamet da kampujem bilo gdje...!!!!
Inace bila sam spremna i zivot dati tada ...mozda za nekog glupo ali istinito...
Dozivljeno nezaboravljeno.... :(

Drugi primjer ....

Moja nekadasnja drugarica.....koja je zavrsila Arhitekturu u Sarajevu ....Tamo se i udala i imala kcerku i sina iz tog braka...Ali ipak je u to vrijeme bila samograna majka....Zvanicno razvedena...
Kcerka je bila starija i isla u osmogodisnju skolu ,a sin 3 godine mladji ...

Kcerka je imala nekoj druga iz razreda sa kojim se ponekada vracala kuci i isla u skolu ...Znao je nekada i u kucu uci....
Taj dan je bio tu..i neznam sta se desilo...uglavnom nesto je pokusao maloj naskoditi..pa ga j ona pocela istjerivati iz kuce..Kao revanz ,poceo je udarati i nogama i rukama...Brat je pritrcao da pomogne sestri...on ga je ubio namrtvo..pa nju ...pa sebe...
Kada su dosli po majku...doveli je kuci..bila je van sebe....mozete misliti kako joj je bilo...grozno... :( :(
Dosao je o doktor dali su joj i inekciju..Smirila se malo..rekla da mora ici u wc....
Usla je unutra..i nije vise izasla...bacila se kroz prozor....
Ali nije zaboravila napisati ...da novac u tasni koji imam ...treba platiti koznu jaknu u neku prodavnicu... sve rezije..Morala sam ovo uraditi...Razumjece te....Ja idem sa svojom djecom.. :( :( :(

Razne ljubavi imaju ...a i reagovanja... :-k

JAS
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

Re: Kako je to ludo voljeti?

#44 Post Postao/la JAS »

Pa valjda samo to...ludo...!

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: Kako je to ludo voljeti?

#45 Post Postao/la mrki62 »

Ludo voljeti ,.................. pa to nije normalno nikako , ....... opasnot postoji da se ne poludi :lol:

slika

slika

Odgovori