To ce ti svak reci za svoju vjeru...i katolici i pravoslavci i zidovi i hinduisti i jehovi svjedoci....samo zato mi je draza moja teorijahamid-islam je napisao/la:Na ovakvim temama je sve diskutabilno jedino je Islam donosilac jasnih dokaza. =D>

To ce ti svak reci za svoju vjeru...i katolici i pravoslavci i zidovi i hinduisti i jehovi svjedoci....samo zato mi je draza moja teorijahamid-islam je napisao/la:Na ovakvim temama je sve diskutabilno jedino je Islam donosilac jasnih dokaza. =D>
sabinaX je napisao/la:To ce ti svak reci za svoju vjeru...i katolici i pravoslavci i zidovi i hinduisti i jehovi svjedoci....samo zato mi je draza moja teorijahamid-islam je napisao/la:Na ovakvim temama je sve diskutabilno jedino je Islam donosilac jasnih dokaza. =D>
Ja sam vam neki cudan ateist...ne vjerujem u boga ali vjerujem u dobra i losa djela, vjerujem u reinkarnaciju duha, i u to da cineci losa djela budes ponovno vracen u situaciju gdje ces moci odluciti hoces li ispravno ili neispravno postupiti, sve dok ne naucisBijesanPuz je napisao/la:Naravno sabina.. Imas potpuno pravo da mislis kako zelis ...sabinaX je napisao/la:To ce ti svak reci za svoju vjeru...i katolici i pravoslavci i zidovi i hinduisti i jehovi svjedoci....samo zato mi je draza moja teorijahamid-islam je napisao/la:Na ovakvim temama je sve diskutabilno jedino je Islam donosilac jasnih dokaza. =D>
A reci mi samo onda... Po tvome... TEbi se zivot zavrsava sa smrcu ? I nema te vise ?
hamid-islam je napisao/la:To¹e andjeo????ekranka1 je napisao/la:i da negdje sam procitala da je Tose andjeo po tebi jel jeste ?!
to je smije¹no he he he he![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa andjeli su stvoreni prije ljudi i oni imaju svoja odreðenja i oni su kao i sve ¹to postoji stvoreni iz nièega a ne da se od ljudi stvaraju anðeli kada bi on postao anðeo koja bi njegova odredba bila koi zadatak da pijeva drugim anðelima pijesme he he he![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja njega lièno obo¾avam i jako mi je ¾ao ¹to ga vi¹e nema sa nama ali ovo za anðela je jako smije¹no![]()
![]()
![]()
![]()
![]()