Interesantna tema o muskoj ljubomori

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#32 Post Postao/la kajs »

Ne ne molim te, trud ulazem da budem ozbiljno shvacen, no ne vredi :huh: [-(

:lol: :lol: :lol:

[smilie=heart fill with love.gif]

verovatno se bude ljubomoran kad shvatis vrdnost necega i onda se javi taj osecaj da se aktivnoscu pokusa ta vrednost zastiti, od svih uticaja

Znao sam da je to tu negde, samo malo treba razmisliti ;)
"Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugačijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#33 Post Postao/la sabinax »

Mogu li nesto ispricati na temu ljubomore....sada ajde ocjenite...jeli za ljubomoru ili nije...ne znam mozda sam ja u krivu
E ovako na poslu imam uglavnom kolege...i jedan je onako...bas smijesan, duhovit je, puno prica, uvijek neka iskustva i dozivljaji...ali fakat nije moj tip mali debeljuskast....i sta ,...zezamo se na poslu i kao ajde sabina izmasiraj me malo...ma hocu, sto da ne...ali i ti mene, naravno masiranje se desava u sjedecam stavu...pred svim ostalima (naravno ne radi se o erotskoj masazi :lol: )...i tako pricali mi nesto...i ja to ispricam muzu....puko je...
Dali je u pravu ili ne...sada mi uvijek spocitava to i prebacuje..."pitaj kolegu a ne mene"
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#35 Post Postao/la kajs »

Ja sad neozbiljno, nije dosO kod tebe na posao da ga prebije!!!

Nosi li taj tvoj muz suknjicu :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

(ogradio sam se ba rekao sam neozbiljno, hajd cao) :stupid:
"Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugačijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#36 Post Postao/la sabinax »

Dobro...onda sam ja preliberalna...masaza ramena...kroz odjecu naravno :D
Ok necu vise
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#38 Post Postao/la sabinax »

Uh...Ekranka...hvala sto si dala taj komentar, skoro sam isla obrisati cijeli post :P
slika Make my day!

vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#40 Post Postao/la vornevljev »

sabinaX je napisao/la:Mogu li nesto ispricati na temu ljubomore....sada ajde ocjenite...jeli za ljubomoru ili nije...ne znam mozda sam ja u krivu
E ovako na poslu imam uglavnom kolege...i jedan je onako...bas smijesan, duhovit je, puno prica, uvijek neka iskustva i dozivljaji...ali fakat nije moj tip mali debeljuskast....i sta ,...zezamo se na poslu i kao ajde sabina izmasiraj me malo...ma hocu, sto da ne...ali i ti mene, naravno masiranje se desava u sjedecam stavu...pred svim ostalima (naravno ne radi se o erotskoj masazi :lol: )...i tako pricali mi nesto...i ja to ispricam muzu....puko je...
Dali je u pravu ili ne...sada mi uvijek spocitava to i prebacuje..."pitaj kolegu a ne mene"

Mislim da je ovo prirodna reakcija èovjeka jer voli svoju ¾enu.Ja bih volio reæi da neæu biti takav,ali ako je volim naravno da je ¾elim samo za sebe,a to isto smatram da "ona" zeli mene samo za sebe,a ako ona nije ljubomorna nimalo,onda me niti ne voli.Dodiri mogu napraviti sr.... ,iako zato nema razloga,od muhe se napravi slon i eto ti komplikacije.

vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#42 Post Postao/la vornevljev »

papaya je napisao/la:
vornevljev je napisao/la:
sabinaX je napisao/la:Mogu li nesto ispricati na temu ljubomore....sada ajde ocjenite...jeli za ljubomoru ili nije...ne znam mozda sam ja u krivu

Mislim da je ovo prirodna reakcija èovjeka jer voli svoju ¾enu.Ja bih volio reæi da neæu biti takav,ali ako je volim naravno da je ¾elim samo za sebe,a to isto smatram da "ona" zeli mene samo za sebe,a ako ona nije ljubomorna nimalo,onda me niti ne voli.Dodiri mogu napraviti sr.... ,iako zato nema razloga,od muhe se napravi slon i eto ti komplikacije.
Pocinje masazom. Pa sto ne bi i na kafu, ma ja, cisto drugarski, itd...
Mani se masaze, imas muza, njega masiraj
Binchek
nemash ljutish
Bubi papaya

Pa da , mo¾da taj njen frend jadnik skonta da bi ne¹to moglo biti,kao vidi odgovara joj masa¾a i te stvari,jer tako to ide.Mislim ne bih ja nikome ni¹ta rekao,ali samo iznosim svoje mi¹ljenje.

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#44 Post Postao/la sabinax »

A jeste konzerve :lol: ...hehhehe pa svako jutro ja i taj kolega pijemo kavu, on ima zenu i djete imam i ja...dodiri...sta to znaci.. da ako idete u salon za masazu (ne erotski) odmah svrsavate ako vas takne masazer ili masazerka, a tek fizikalna terapija :baa:
slika Make my day!

Odgovori