[smilie=heart fill with love.gif]
verovatno se bude ljubomoran kad shvatis vrdnost necega i onda se javi taj osecaj da se aktivnoscu pokusa ta vrednost zastiti, od svih uticaja
Znao sam da je to tu negde, samo malo treba razmisliti

sabinaX je napisao/la:Mogu li nesto ispricati na temu ljubomore....sada ajde ocjenite...jeli za ljubomoru ili nije...ne znam mozda sam ja u krivu
E ovako na poslu imam uglavnom kolege...i jedan je onako...bas smijesan, duhovit je, puno prica, uvijek neka iskustva i dozivljaji...ali fakat nije moj tip mali debeljuskast....i sta ,...zezamo se na poslu i kao ajde sabina izmasiraj me malo...ma hocu, sto da ne...ali i ti mene, naravno masiranje se desava u sjedecam stavu...pred svim ostalima (naravno ne radi se o erotskoj masazi)...i tako pricali mi nesto...i ja to ispricam muzu....puko je...
Dali je u pravu ili ne...sada mi uvijek spocitava to i prebacuje..."pitaj kolegu a ne mene"
papaya je napisao/la:Pocinje masazom. Pa sto ne bi i na kafu, ma ja, cisto drugarski, itd...vornevljev je napisao/la:sabinaX je napisao/la:Mogu li nesto ispricati na temu ljubomore....sada ajde ocjenite...jeli za ljubomoru ili nije...ne znam mozda sam ja u krivu
E ovako na poslu imam uglavnom kolege...i jedan je onako...bas smijesan, duhovit je, puno prica, uvijek neka iskustva i dozivljaji...ali fakat nije moj tip mali debeljuskast....i sta ,...zezamo se na poslu i kao ajde sabina izmasiraj me malo...ma hocu, sto da ne...ali i ti mene, naravno masiranje se desava u sjedecam stavu...pred svim ostalima (naravno ne radi se o erotskoj masazi)...i tako pricali mi nesto...i ja to ispricam muzu....puko je...
Dali je u pravu ili ne...sada mi uvijek spocitava to i prebacuje..."pitaj kolegu a ne mene"
Mislim da je ovo prirodna reakcija èovjeka jer voli svoju ¾enu.Ja bih volio reæi da neæu biti takav,ali ako je volim naravno da je ¾elim samo za sebe,a to isto smatram da "ona" zeli mene samo za sebe,a ako ona nije ljubomorna nimalo,onda me niti ne voli.Dodiri mogu napraviti sr.... ,iako zato nema razloga,od muhe se napravi slon i eto ti komplikacije.
Mani se masaze, imas muza, njega masiraj
Binchek
nemash ljutish
Bubi papaya