primjeti se brate razlika domaceg i ovog kvantitativnog proizvoda. npr. ovdje kad kupim teletinu i isprzim, nikakvog mirisa nit ukusa. a dole, cijela kuca zamirisi i vodica mi na usta trgne dok se pece

Ra-Ja to je cinjenica. nema nikakvih dlaka. hod ti kod mene, pa da ti pokazem o cemu pricam i da te uvjerim u toRa-Ja je napisao/la:E sada ...trazimo u jajetu dlaku...i kritikujemo hranu koju jedemo ovdje..
Ja licno neosjetim nikakvu razliku izmedju kupljenih artikala dole i ovdje....
Pa vala neznam niti da ima dole nesto domace...sve se uvozi ..pa cak i cackalice kao da nema bosna drveta.... :-k
Treba reci ...hvala bogu da imamo sta pojesti....
Morala sam se na ovo osvrnuti...istina je sta Mrki kaze, jesi li cuo si da kada covjek a tako i zivotinja u strahu luce hormon adrenalin...zivotinje kada su prestrasene luce ga u svom organizmu, on na taj nacin dolazi u meso koje mi jedemo i stoga prevalika konzumacija mesa stvara agresiju....gdje si jos vidio agresivnog vegetarijanca [-XSabah je napisao/la:[smilie=to funny.gif]mrki62 je napisao/la:Zna¹ li ti ¹ta je najgore od svega toga ?
Transport tih ¾ivotinja .
®ivotinje mnogo ¹ta do¾ive u toku transporta ; glad , ¾eð , veliki napor i STRES - STRAH .
Taj stres se preko njihovog mesa unosi u nas - u tom je problem .
aaa jesam se nasmijao,... ovo sa transportom slazem se ali ovo sa stresom da prelazi onda na nas eh to care ne moze ni lokomotiva povuci,...recimo jede se i meso od kengura znaci trebali bi skakati onda ili jos bolje a nedaj boze da je tako meso od magarca,.....nemam vise rijeci ili konja itd.
mrki62 ovo je za vic mjeseca![]()
![]()