Pogledajte datum vase smrti....
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
meni to nes ne sljaka..ja stavih manje od 25 misleci na godinesherwod je napisao/la:kg podijelis sa visinom na kvadratjasmin031 je napisao/la:Kako da izracunam ovaj body index? ne znam ove njihove mjere ft, lbs, in...

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
aa nesmijes da lazes...skonta te com... [-Xbelly_dancer je napisao/la:meni to nes ne sljaka..ja stavih manje od 25 misleci na godinesherwod je napisao/la:kg podijelis sa visinom na kvadratjasmin031 je napisao/la:Kako da izracunam ovaj body index? ne znam ove njihove mjere ft, lbs, in...et budale..da mi je znat dal ima jos neko spaljen ko ja

- bosanka100
- Hronicar foruma
e onda cu ja tebi prije svijecu upaliti...belly_dancer je napisao/la:meni to nes ne sljaka..ja stavih manje od 25 misleci na godinesherwod je napisao/la:kg podijelis sa visinom na kvadratjasmin031 je napisao/la:Kako da izracunam ovaj body index? ne znam ove njihove mjere ft, lbs, in...et budale..da mi je znat dal ima jos neko spaljen ko ja

sabinaX je napisao/la:Sunday, August 26, 2063
Hebem ti dozivjet cu dobrih 93 godine...jednom mi je netko gledao u dlan i rekao: "e tebe ce stvarno tvoji unuci vise htjet mlatnut po glavi koliko ces zivjeti..."....eto i tu pise...ne znam dali da se radujem ili ne...
raduj kolega jassta ces svi ces nas izgleda sahraniti =D>
- belly_dancer
- Zvijezda foruma