Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Dodji amo, na tren, odmaaaaah" - sapnu Iliru IM_ex kao u prolazu, lagano se pokusavajuci izvuci iz mase forumasa koja ju sva u cudu zgleda :stupid:
Bez razmisljanja Ilir krenu za njom, sustize je a ona mu rece:" Necu duljiti, vidis da nas promatraju ko zna sta misleci, ima da upijes svaku moju rijec: Molim te, preklinjem te, ostani smiren pa i kad te Zmixa necim neugodno iznenadi - sabur. Bice vremena da ju poducis postivanju i obicajima ali, to ces ciniti kad vas niko ne vidi - nemoj me razocarati, jasnoooo!!!" ... zadnje rijeci je procijedila prijetece ozbiljno.
Ilir joj s blagim osmijehom spusti desnu ruku na rame ... zadrza ju tako par sekundi gledajuci ju direktno u oci i ...
Bez razmisljanja Ilir krenu za njom, sustize je a ona mu rece:" Necu duljiti, vidis da nas promatraju ko zna sta misleci, ima da upijes svaku moju rijec: Molim te, preklinjem te, ostani smiren pa i kad te Zmixa necim neugodno iznenadi - sabur. Bice vremena da ju poducis postivanju i obicajima ali, to ces ciniti kad vas niko ne vidi - nemoj me razocarati, jasnoooo!!!" ... zadnje rijeci je procijedila prijetece ozbiljno.
Ilir joj s blagim osmijehom spusti desnu ruku na rame ... zadrza ju tako par sekundi gledajuci ju direktno u oci i ...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
..poljubi!
nato se zmixa okrene,i zajapuri se sva..uf al je ljuta bila!
I dode do Ilira i rece:
pasji skote na ovaj dan si naso da me vredas??!
bjeri tamo u djamiju,
kod kuce cemo se obracunat!!
nema tebi postene hrane sljedeca 3 mjeseca!!
gade!
I tako je Ilir gladovao..ali onda jednog dana..
nato se zmixa okrene,i zajapuri se sva..uf al je ljuta bila!
I dode do Ilira i rece:
pasji skote na ovaj dan si naso da me vredas??!
bjeri tamo u djamiju,
kod kuce cemo se obracunat!!
nema tebi postene hrane sljedeca 3 mjeseca!!
gade!
I tako je Ilir gladovao..ali onda jednog dana..
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
... joj ga iznenada shuknu:" Znas sta, Zmijurino , kad si mi na dan naseg vjencanja skiknula da sam pas'ji skot koji te uvrijedio time sto sam pred masom poljubio IM_ex ... nikad sebi necu oprostiti sto te tad pred masom nisam ono zestoko momacki pljusnuo po faci jer se zmija i ubija jedino udarcem u glavusu ... pa sto te ne ostavih da balis ostavljena, neudata ... al, evo, konacno je kucnuo cas da Ilir progleda na svoje oci - sad ces tek da vidis nastavak. Postao sam imun na tvoje pogane chini.
Ti da znas sta mi je ta zena sapnula, bila bi joj zahvalna, kujetino otrovna
...
Ti da znas sta mi je ta zena sapnula, bila bi joj zahvalna, kujetino otrovna