Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#31 Post Postao/la im_ex »

(hajd nek bude) sandzacki_pasa, inace, strah i trepet nadaleko i nasiroko :biggrin:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#33 Post Postao/la im_ex »

Proguravsi se nekako ka ulaznim vratima, zakoraci Zmixa ko svi sretni u cipelama u dzamijinu predivnim cilimom zastrtu prostoriju :stupid:

Joooj, kad ju Ilir povuce u nazad ... dok ju vukao za maicu ciji je ledjni dio schepao sakom ... ona zamal ne posrnu, al, nista ne konta :stupid:

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#34 Post Postao/la bosman »

Ali skontace kad joj dragi Ilir kaze dvije tri u uho kako se ponasa. Sramota i njega da se uvijek izrazava glasno i javno da ga svi cuju!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#36 Post Postao/la im_ex »

"Dodji amo, na tren, odmaaaaah" - sapnu Iliru IM_ex kao u prolazu, lagano se pokusavajuci izvuci iz mase forumasa koja ju sva u cudu zgleda :stupid:

Bez razmisljanja Ilir krenu za njom, sustize je a ona mu rece:" Necu duljiti, vidis da nas promatraju ko zna sta misleci, ima da upijes svaku moju rijec: Molim te, preklinjem te, ostani smiren pa i kad te Zmixa necim neugodno iznenadi - sabur. Bice vremena da ju poducis postivanju i obicajima ali, to ces ciniti kad vas niko ne vidi - nemoj me razocarati, jasnoooo!!!" ... zadnje rijeci je procijedila prijetece ozbiljno.

Ilir joj s blagim osmijehom spusti desnu ruku na rame ... zadrza ju tako par sekundi gledajuci ju direktno u oci i ...

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#37 Post Postao/la belly_dancer »

..poljubi!

nato se zmixa okrene,i zajapuri se sva..uf al je ljuta bila!
I dode do Ilira i rece:
pasji skote na ovaj dan si naso da me vredas??!
bjeri tamo u djamiju,
kod kuce cemo se obracunat!!
nema tebi postene hrane sljedeca 3 mjeseca!!
gade!

I tako je Ilir gladovao..ali onda jednog dana..
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#38 Post Postao/la Sabinam »

Odluci Ilir da pokaze Zmixi tko je glava kuce i koga se tu slu¹a pa.....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#39 Post Postao/la im_ex »

... joj ga iznenada shuknu:" Znas sta, Zmijurino , kad si mi na dan naseg vjencanja skiknula da sam pas'ji skot koji te uvrijedio time sto sam pred masom poljubio IM_ex ... nikad sebi necu oprostiti sto te tad pred masom nisam ono zestoko momacki pljusnuo po faci jer se zmija i ubija jedino udarcem u glavusu ... pa sto te ne ostavih da balis ostavljena, neudata ... al, evo, konacno je kucnuo cas da Ilir progleda na svoje oci - sad ces tek da vidis nastavak. Postao sam imun na tvoje pogane chini.

Ti da znas sta mi je ta zena sapnula, bila bi joj zahvalna, kujetino otrovna :mad: ...

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#41 Post Postao/la Sabinam »

A on veli...ti zeno ostani kuci i nauci se pameti, a ja idem malo u svijet da vidim gdje za nas ima mjesta pod suncem. I spremi on stvari te krene na put...a Zmixa na prozoru suze roni (kada ce se vratiti?)

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#43 Post Postao/la im_ex »

"heej, mala, pitam se, dokle se ti vise mislis pravit budala" :mad: - doceka je Vidovita k'o iz topa i dok je pripremala kaficu ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#45 Post Postao/la im_ex »

"Heej, bona ... sad ti to ne mogu bas nikako. Onaj moj treba svakog trena vec da se vrati kuci, a kad bi me on zatekao da ti ogledam, fasovala bi i ti, a ja, uhh, tek mozes da zamislis" - rece joj Vidovita :P

"Nego, doci cu ja kod tebe sutra zaranije, pa ...

Odgovori