i druga stvar..nije ljepo ostavit djevojku gladnu.. :huh:
Da...@belly_dance...Ra_Ja se samo salila ...jer sa tom dijetom ne da bih oslabila u kilazi nego bih ti krvna slika imunitet metabolizam i sve otislo u vraga..... :huh:belly_dancer je napisao/la:ra-ja bi mene dala izgladnjivat..juj
Ra-Ja...se samo salila ...jer sa tom dijetom ne da bih skinula kilograme samo...nego bih ti metabolizam ....krvna slika....imunitet ...sve otislo u vraga.... :baa:belly_dancer je napisao/la:ra-ja bi mene dala izgladnjivat..juj
znas ovo uopce nije losa ideja..samo da se pohvalim..smrsala sampaparaci je napisao/la:pokusajte sa "Slank/Clank u snu"(Schlank im Schlaf)- metodom od Dr. Detlefa Pape . mozete jesti koliko hocete! stvar je u tome samo da pazite kad sta jedete. tj. za dorucak samo stvari koje sadrze ugljikohidrate, za rucak mozete sve, cak i poslasticu. navecer samo hranu koja sadrzi bjelancevine. takodjer morate voditi racuna da izmedju svakog obroka mora biti 5 sati rastojanja. stvar je u tome, da ako pratite ovaj ciklus, organizam nocu dok spava uzima energiju koja mu je potrebna iz rezervi sala. tako da stvarno u snu mrsate. idealno, zar nenaravno, preporuceno je tri puta sedmicno po pola sata sportski se angazovati, jer to pospjesuje cijeli proces.
metoda je provjerena od mnogih i bilo je na tv-u. zena je prije dvije godine pocela s tom metodom i imala je nekih 120kg. sad je smrsala na 70 i nesto, ako se ne varam. koga vise interesuje moze potraziti na google. knjiga nije skupa. kosta 15 eura.
nadam se da ce nekom od vas biti od pomoci