Crn,plav ili smedj !!!!!

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#33 Post Postao/la Sabinam »

Ra-Ja je napisao/la:
sabinaM je napisao/la:Volim muske plavuse, prirodno plave naravno....
Dali si ti mozda plavusa.....? Prirodna naravno.....
Ra-Ja je napisao/la: Ne prirodna crnka....volim suprotnosti.

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#34 Post Postao/la ra-ja »

Isto tako volim ugoditi partneru,,,bas fino...da ima neko ko se slaze samnom..... :)

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#36 Post Postao/la ra-ja »

Dobri su i crni i smedji i plavi ...to uopste nije bitno ...bitno je da ti odgovara po pitanjima za zajednicki zivot... :baa:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#38 Post Postao/la ra-ja »

Bas je bezveze ljude probirati po boji...kakav je to kriterij...hahahaha... :)

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#39 Post Postao/la Sabinam »

Pa, Ra-jo, nije bas bez veze, ja sam o tome razmisljala, zasto nam se svidaju pojedini ljudi i njihove karakteristike. Primjetila sam da nam se svidaju osobe koje imaju suprotne karakteristike od nas (mislim u izgledu) a to je vjerojatno zbog genetike (Svedanke su lude za nasim tamnijim tipovima muskaraca, Spanjolci vise vole zene svijetle kose)...Biramo ono suprotno jer time stvaramo bolji genetski materijal za produzenje vrste. Izgleda bezosjecajno, ali je tako...Mislim da iz istih razloga zene u muskarcima traze zrele karakteristike, a muskarci u zenama mladenacke (ipak mlada, jedra,cvrsta i zdrava...bolja za radanje) to je malo sexisticki, ali vjerujem da je podsvjesno u nama usadeno.

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#41 Post Postao/la ra-ja »

sabinaM je napisao/la:Pa, Ra-jo, nije bas bez veze, ja sam o tome razmisljala, zasto nam se svidaju pojedini ljudi i njihove karakteristike. Primjetila sam da nam se svidaju osobe koje imaju suprotne karakteristike od nas (mislim u izgledu) a to je vjerojatno zbog genetike (Svedanke su lude za nasim tamnijim tipovima muskaraca, Spanjolci vise vole zene svijetle kose)...Biramo ono suprotno jer time stvaramo bolji genetski materijal za produzenje vrste. Izgleda bezosjecajno, ali je tako...Mislim da iz istih razloga zene u muskarcima traze zrele karakteristike, a muskarci u zenama mladenacke (ipak mlada, jedra,cvrsta i zdrava...bolja za radanje) to je malo sexisticki, ali vjerujem da je podsvjesno u nama usadeno.
jojjjj ....dali je to tvoja izmisljena teorija ..ili si to negdje citala....ako si citala daj mi reci gdje da i ja procitam ........i da pobijem to......ipak stojim pri tome da boja nema nikakve veze sa time... :-k

becanka
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#42 Post Postao/la becanka »

Lako ih je ofarbati u crno, plavo, smedzo ili crveno... ili u sve 4... :biggrin:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#43 Post Postao/la ra-ja »

Da to je najlakse..... :)

bosanka100
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#44 Post Postao/la bosanka100 »

Samo crni

A dogaðalo se da mi se svidi smeði :D
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje

danjel
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#45 Post Postao/la danjel »

YoYo je napisao/la::-k

Meni su te granice tako nejasne, to je vjerovatno sto imam zelju da sirim ljudsku vrstu i sa crnkama i sa plavusama i sa crvenokosim, i sa tamnim i sa svijetlim......... :biggrin:
=D> =D> =D>

Odgovori