Sta kupiti voljenoj odnosno voljenom za rodjendan?..........
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Shodno mogucnostima ... nesto od nakita (zlato/srebro - lancic/naruknica) ili parfem ... sta god od pomenutih materijalnih vrijednosti da pripremim, uz to ide i ponuda mene kao zene ... nacifrano upakovan poklon
Kad je meni rodjendan ... isto zelim od njega s tim da se, uz gore pomenuti "paket" nadje i cvijet bar, ako vec ne buket

Kad je meni rodjendan ... isto zelim od njega s tim da se, uz gore pomenuti "paket" nadje i cvijet bar, ako vec ne buket

Ako veæ prièamo o tome mislim da je jedini i pravi poklon od voljene osobe ona sama tj. ¹to je imam i smatram kao voljenu osobu...
Lièno kad dobijem za poklon narukvicu,ili lanèiæ,meni ako se ne sviða nema tih para da æu ja to nositi ma od koje to osobe bilo....
Zato smatram da je najbolje dati u parama jer ta osoba mo¾da ima narukvicu,lanèiæ a nema sat recimo...Ili da joj ja kupim sat od 30,00 eura a ona ne ¾eli tako jeftin ili jednostavno hoæe neki od 100,00 eura i nema druge...E pa ja njoj dam 30,00 eura pa nek sebi skuplja pare i nek kupi od 100,00...hehe..
Lièno kad dobijem za poklon narukvicu,ili lanèiæ,meni ako se ne sviða nema tih para da æu ja to nositi ma od koje to osobe bilo....
Zato smatram da je najbolje dati u parama jer ta osoba mo¾da ima narukvicu,lanèiæ a nema sat recimo...Ili da joj ja kupim sat od 30,00 eura a ona ne ¾eli tako jeftin ili jednostavno hoæe neki od 100,00 eura i nema druge...E pa ja njoj dam 30,00 eura pa nek sebi skuplja pare i nek kupi od 100,00...hehe..
- bosanka100
- Hronicar foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
cek malo da se nest dogovorimo? :-k dakle,ako ti volis mene-volim i ja tebe,al ako me nevolis onda ti nisi moja ljubav i nemoram ti nista kupiti..denideni je napisao/la:belly_dancer je napisao/la:ma jahtu,sa tri prozora i 7 soba..
onu na kojoj pise:
proizvedeno u kini
turbo limac
Kada mi kupujes :-k :-k :biggrin:
a ako me volis,sta's ti meni kupit????

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..