mashaAllah brate. Dobro si to rekao =D> .
Mozda si cuo da ljubav dolazi u braku ne prije braka. Dok prije braka mozemo steci dojam osobe i normalno dali postoji nesto od vanjstine sto nas privlaci.
Selam,

ekranka je napisao/la:Ma kako ces biti siguran da i sa ovom u braku neces puknut*!
Jel ti alah daje garanciju za takvo sta*!
Ma ljudi moji o cemu pricamo ovdje ,stvarno cu puknut heheh ,pa jeste vi svjesni o cemu pricate*!
Drzite se zakona u neznanju ,dao dragi Bog da vam otvori oci
E Turni ,stvarno si em sad razocarao maksimalno et da znas
Sa ovim prvim razmisljanjem !!!!!
Pa u cemu treba i biti problem ako ona predje na tvoju vjeru?!
Znaci li to da se ne drzis skroz serijata?! Pravis razlike?!
Di ti je brada mladicu?!
I js mnogo stosta..
I jos nesto ,SVI slavimo istog BOGA ,ne zaboravite to..Bog je apsolutno suveren, svemoguæ, sveznajuæ, sveprisutan, svet, pravedan, istinit, pravedan. I Islam i Kr¹æanstvo vjeruju u jednog Boga koji je Stvoritelj svega u univerzumu. ..
Pitam ja vas tko je taj tko ce mi reci da nisam u pravu 100 % ???????
ekranka je napisao/la:Ma kako ces biti siguran da i sa ovom u braku neces puknut*!
Jel ti alah daje garanciju za takvo sta*!
Ma ljudi moji o cemu pricamo ovdje ,stvarno cu puknut heheh ,pa jeste vi svjesni o cemu pricate*!
Drzite se zakona u neznanju ,dao dragi Bog da vam otvori oci
E Turni ,stvarno si em sad razocarao maksimalno et da znas
Sa ovim prvim razmisljanjem !!!!!
Pa u cemu treba i biti problem ako ona predje na tvoju vjeru?!
Znaci li to da se ne drzis skroz serijata?! Pravis razlike?!
Di ti je brada mladicu?!
I js mnogo stosta..
I jos nesto ,SVI slavimo istog BOGA ,ne zaboravite to..Bog je apsolutno suveren, svemoguæ, sveznajuæ, sveprisutan, svet, pravedan, istinit, pravedan. I Islam i Kr¹æanstvo vjeruju u jednog Boga koji je Stvoritelj svega u univerzumu. ..
Pitam ja vas tko je taj tko ce mi reci da nisam u pravu 100 % ???????
DOKAZ TRAZIM !! hajde vjernici muslimanski da vas cujem ,zasto je vas Bog jedini PRAVI ?!
Nebi ovo htio kometarisati samo zelim istaci da mi je zapalo za okoToUrNiQuEt je napisao/la:Vec sam bio u slicnoj situaciji, prekinuo sam sa curom.. nije bilo bas jednostavno ali uradio sam to ....
LAFF je napisao/la:Mogu i misliti da jeste pored ovakve mrznje prema ljudimaAbu_Haqq je napisao/la:To je naucno dokazano
Steta sto se promovisite vjerom Islama ali svugde ima iskoplexiranih ljudi koji u privatnom zivotu nemogu svoju rodjenu zenu dovedu da ih voli pa uz to prizivaju se bogu da im on pomogne
O kakvoj istini ti pricas koja ti je to teorija to je naucno dokazanoAbu_Haqq je napisao/la:Nisam ti ja kriv sto ti neces da pogledas istinu u oci. :ballbounce: