Cudni dogadjaji
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
istina..jadno je to..moras imat saku para da te dostojanstveno sahrane..ekranka1 je napisao/la:ne moras platiti ako nemas ,dok kod katolika nece te ni sahranit bez pristojbi a i misu nema sanse da sluzi bez naknadebelly_dancer je napisao/la:zanimljivo vi placate da vam neko cita kur'an a mi placamo mise za pokojnike.. :-k
a za curlyy-sorry,ali samo sam komentirala tako jer neznam mnogo o Islamu..(tema pomozimo sabrini) uglavnom,nisam znala da je to tako pa sam tako reagirala..sorry..prihvacas?
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
hej ljudi vi ste pametni,se mogu druzit s vama??
stalno govorite neke pametne stvari koje ja nemam pojma..
pa znanstveno je dokazano da sanjamo po 3 sna u jednoj noci-uvijek samo da nije ustaljeno da se svih sjecamo..tako da ok..al mislim da je pretjerano vjerovat da se snovi ostvarauju..zamisli sad dode meni Goran (poginuo frend iz snova) i pocnemo pricat ko u snu.
matere mi pala bi na pod od srcanog!! :stupid:
stalno govorite neke pametne stvari koje ja nemam pojma..
pa znanstveno je dokazano da sanjamo po 3 sna u jednoj noci-uvijek samo da nije ustaljeno da se svih sjecamo..tako da ok..al mislim da je pretjerano vjerovat da se snovi ostvarauju..zamisli sad dode meni Goran (poginuo frend iz snova) i pocnemo pricat ko u snu.
matere mi pala bi na pod od srcanog!! :stupid:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..