Kako ste upoznali svoju voljenu osobu?
A sada cu ispricati kako sam upoznala moju prvu ljubav (ono je bilo za drugu-trenutnu ljubav)
Sjedila ja na zidicu iste te ulice i prolazi momak s motorom...pitam ja "ideli to sta (mislim na motor)"...a on rece "hoces li probati"...ja velim "bih"...kaze on "sutra poslije posla dolazim po tebe pa idemo na more"...ja kazem "da...da...(u sebi mislim, uh mos mislit kako ce doci...kao da zna gdje radim, kako ce me naci) i zaista drugi dan stvori se on na tocnom mjestu i u toèno vrijeme.
Bilo je kao da se poznajemo cijeli zivot...
Sjedila ja na zidicu iste te ulice i prolazi momak s motorom...pitam ja "ideli to sta (mislim na motor)"...a on rece "hoces li probati"...ja velim "bih"...kaze on "sutra poslije posla dolazim po tebe pa idemo na more"...ja kazem "da...da...(u sebi mislim, uh mos mislit kako ce doci...kao da zna gdje radim, kako ce me naci) i zaista drugi dan stvori se on na tocnom mjestu i u toèno vrijeme.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

To je ono : zavoljeh ga u jednom jedinom trenutku a sjeæah ga se èitav ¾ivotsabinaX je napisao/la:A sada cu ispricati kako sam upoznala moju prvu ljubav (ono je bilo za drugu-trenutnu ljubav)

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Da moji ....stojim iza njih.....problem vidovita....??? 
Nisi morala sabirati....pokazala sam gdje se mogu ljudi upoznati ...malo sam se zezala.....ali eto nema veze....nije to sve tako bilo :inlove:

Nisi morala sabirati....pokazala sam gdje se mogu ljudi upoznati ...malo sam se zezala.....ali eto nema veze....nije to sve tako bilo :inlove:
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 31 Mar 2008 01:11, ukupno mijenjano 1 put.