kajs, Butterfly ... pozivam vas, evo ...jeste li voljni da nam se pridruzite na temi *Nastavi pricu* ?? evo vam cak i link serviram, da se ne mucite naci ju
Vidi, Hamide ... nisam pristalica vjerskih tema po ovakvim stranicama gdje je uglavnom vise pozeljno druzenje i zabava.
S jednog foruma, na kom sam bila jako dobro prihvacena, samovljno sam otisla uvidjevsi da su upravo vjerske teme (Islam) konstantno u favoritima, a da "zlo" bude jos vece, sve se svodilo na postavljanje kopija ajeta i tako neceg ... uglavnom, te zene (par zena) koje skoro da i ne virnu na druge teme da bi nesto rekle svojim rijecima, nesto saljivo ili pametno ... ma ne, ccc [-( Ima se osjecaj da si u dzamiji a ne na forumu ... reagovala sam i javno a i kontaktirajuci Admina ... kad sam otisla, znao je gdje ce me naci (u mom je clanstvu) ... pozivao me nazad ali, nikad se nisam vratila.
Eto, pa ti sad vidi. A sabinaX sto te pozvala , pa, neko mora biti prvi, da nije ona, neko od nas bi, budi siguran u to Eto, sad znas i ko bi
Sad ti meni kazi, jel ispravno ovo s moje strane, sve o cemu pricah ?
Sem sto oznacava geografsku razlicitost regija dijela Evrope ... originalno tumacenje rijeci Balkan ne znam, doduse.
Ovo gore sto si rekao, po meni, moze vaziti samo za adrese koje u svom imenu imaju jasnu klauzulu da se radi o sajtu koji prezentira vjerske teme ... nikako drugacije.
Da, eto, na kraju si dotakao te nemile situacije gdje se odjednom "zaprlja" atmosfera na temi ... bilo da se radi o upadici osobe druge vjere, bilo zbog "pametovanja" nekog ko pati od toga da njegov lik bude taj koji najbolje zna.
Dakle, ne postize se dobar efekat, kad vidis da neko pametuje (pa nek i zna vise od vecine) da bi bio na tronu, da mu je to prvenstveni cilj, gubi se volja voditi dijalog s takvom osobom i od nje se i ne moze a i ne zeli ista nauciti, pa nek je i grijeh tako reci. Ako je grijeh, ja ga uzimam na svoju dusu, evo.
Ko ima zelju da se bolje informise, svakako da je moguce na danasnjem vaktu brze doci do izvora no prije. Na taj nacin .. ne, ne dijelim tvoje misljenje.
Pomislim da takve osobe (koje pomenuh s te stranice s koje sam se povukla) mozda misle da je sevap postavljati kopije ... ne, ja im to ne pripisujem bas za sevap.