"Pokrivene" djevojke

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: "Pokrivene" djevojke

#287 Post Postao/la ra-ja »

Nije vic...nego ziva istina...

Dvojica mladica ,pohadjali zajedno Medresu,Postali su nerazdvojni prijatelji..Jedan od njih pozvao druga u goste,Tamo ih je sluzila njegova sestra ..koja je sama jela spremala...I tako nekoliko puta zaiteresira se gost za setru...Ubrzo se i ozeni..
Poslije prve bracne noci...pita Munira muza...Znas efendija,sada kada sam tvoja zena pred kim cu se pokrivati...A on je pogleda pa kaze...Otkij se pred svima ..samo kada sam ja tu pokrij se.... :!:

Ako i nije istina ipak je jedna pouka...koliko je brakova probalo ili zivjelo u razocarenju zbog ovakvih stvari :!:

Ja nepamtim kada su se zene pokrivale u Bosni ..jedino ove dole novokomponovane...

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#289 Post Postao/la beba80 »

OK ra-ja a vidi ovo ti mozes se pokriti neznam kako al ako ne nosis bogobojaznost ti si nevjernik znaci nije njena marama ogledalo vjere al je dio upotpunjivanja vjere.ja dok nisam bio u vjeri ja sam volio vidjet golu zensku a vjeruj sad mi je drugacije

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#291 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:jest jest, zbog klime....
eto, ne znam za toru, al u bibliji i kuranu pise jasno zbog cega, pise i jasno da si los roditelj ako ne udaras svoje dijete (Solomon)
Ne greska ti kao roditelj si duzan da ih poducis a siba je kao vaspitna mjera kad sve metode ne uspiju.A to je kad djete postaje zivotinja e onda je za zivotinju siba .

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#292 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:
beba80 je napisao/la:OK ra-ja a vidi ovo ti mozes se pokriti neznam kako al ako ne nosis bogobojaznost ti si nevjernik znaci nije njena marama ogledalo vjere al je dio upotpunjivanja vjere.ja dok nisam bio u vjeri ja sam volio vidjet golu zensku a vjeruj sad mi je drugacije

e to ti ne vjerujem NIKAKO :lol:
zasto mi ne vjerujes

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#294 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:
beba80 je napisao/la:
papaya je napisao/la:jest jest, zbog klime....
eto, ne znam za toru, al u bibliji i kuranu pise jasno zbog cega, pise i jasno da si los roditelj ako ne udaras svoje dijete (Solomon)
Ne greska ti kao roditelj si duzan da ih poducis a siba je kao vaspitna mjera kad sve metode ne uspiju.A to je kad djete postaje zivotinja e onda je za zivotinju siba .

pa stidi se za tu izreku. Par puda sam procitala neke nebuloze od tebe.

Zivotinja si TI ako udaris dijete zato sto mislis da ti je dijete zivotinja
A vecina je ljudi pristala na darvinizam da je covjek nastao od majmuna sta se sad bunis

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#296 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:kaoprvo smo skrenuli sa teme, ti vise nego ja.
iz offa u off.
Nisam rekla da se bunim zbog darvinizma

NEGO STO NAZIVAS DJECU ZIVOTINJAMA
jel covjek moze bit gori od zivotinje?jel taj covjek bio dijete?
nisam ovo globalizovao al danas je mnogo djece drogiraju se trose alkohol siluju e jesul to dijeca il zivotinje .e posto ja radim u zatvoru vidim ih svakakvih kazu moje je djete bilo mehlem kad samo jednom da te bog sacuva a da je primjetio roditelj kad ga je ponijelo pa da je uzeo tojagu jer covjek se boji uvijek neceg ako nije bogobojazan onda se boji jaceg kao u svijetu zivotinja

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#298 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:a zasto se vi muskarci ne pokrivate?
da i mi se pokrivami mislim trebali bi a za nas avret je dio tjela koji je do ispod koljena i gornji dio majica

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#300 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:
beba80 je napisao/la:
papaya je napisao/la:a zasto se vi muskarci ne pokrivate?
da i mi se pokrivami mislim trebali bi a za nas avret je dio tjela koji je do ispod koljena i gornji dio majica
bog me ubio ako sam te razumijela
duznost i muskarca je da se pokrije kako mu je naredjeno a to je donji dio do ispod koljena i gornji dio trup stidno mjesto se zove avret a kod zena je komplet djelo avret osim saka lica zato se to pokriva jer svaki pogled covjeka na golu zenu je obostran grijeh koji proizvodi zena ne oblacenjem

Odgovori