![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
Ja o tome ne diskutujem jer je BiH za mene svetinja a sto neko misli drugacije to je njegov problemNiko nemisli vihor .....samo nedam da pljuje po zastavi ljiljanima za koju su se borili i oĆĀuvali B i H .
Problem Ć Ā”to ti koji nevole B i H koĆĀe napredak zemlje i uvjek se vraĆā”aju u proĆ Ā”lost...........u proĆ Ā”losti à ¾ive i à ¾ele promjenuti proĆ Ā”lost...Ć Ā”ta je bilo bilo je idemo ka buduĆā”nosti ali to je teĆ Ā”ko shvatiti pojedinim ljudima koji su na funkciji pa ĆĀak i nekim obiĆĀnim ljudima....Vihor je napisao/la:Ja o tome ne diskutujem jer je BiH za mene svetinja a sto neko misli drugacije to je njegov problemNiko nemisli vihor .....samo nedam da pljuje po zastavi ljiljanima za koju su se borili i oĆĀuvali B i H .
Ne mozemo ljude sprijeciti da drugacije misle i naravno vole ili ne vole BiH, ali oni koji je vole i ne moraju drugima dokazivati da je vole
http://www.youtube.com/watch?v=tmXjUsaE ... re=related
oni koji ne vole BiH i njene vrijednosti ( tu ne racunam politicare jer oni nisu vrijedni ) zavrsice na djubristu
To Ćā”e se teĆ Ā”ko desit jer se joĆ Ā” ide na to da se podjeli B i H Ć Ā”to nisu mogli u ratu sad hoĆā”e u miru.........to je taj problem..Vihor je napisao/la:Maloprije gledam slike jednog prijatelja Hrvata i mog bivseg kolege i radnika
U BiH oni u seoskom domu organizovali slavljenje Nove godine i na zidu tog doma (u sali) hrvatski grb sa krstom a nigdje BiH oznaka
Kada ti Hrvati budu osjecali BiH kao svoju domovinu (isto to moraju Svrbi) tada ce BiH biti daleko vise
Ideja o podjeli znaci rat, i jos nesto....nije ovo '92-ga, neki bi mogli i nestati a mozda da traktora za neke bude manjak u toj frtutmi: Bjezite noge usra guzicaPirat_sa_kariba je napisao/la:To Ćā”e se teĆ Ā”ko desit jer se joĆ Ā” ide na to da se podjeli B i H Ć Ā”to nisu mogli u ratu sad hoĆā”e u miru.........to je taj problem..Vihor je napisao/la:Maloprije gledam slike jednog prijatelja Hrvata i mog bivseg kolege i radnika
U BiH oni u seoskom domu organizovali slavljenje Nove godine i na zidu tog doma (u sali) hrvatski grb sa krstom a nigdje BiH oznaka
Kada ti Hrvati budu osjecali BiH kao svoju domovinu (isto to moraju Svrbi) tada ce BiH biti daleko vise
Ludnica samo zavaĆāaju jadni narod a svoj dà ¾ep pune....a sve u ime naroda....treba ove politiĆĀare sve smjenut...stavit neke strane politiĆĀare barem bi znali gdje pare idu na njihove plate,ovi politiĆĀari naĆ Ā”i niĆ Ā”ta nerade a plata viĆ Ā”e nego dobra.....Vihor je napisao/la:Ideja o podjeli znaci rat, i jos nesto....nije ovo '92-ga, neki bi mogli i nestati a mozda da traktora za neke bude manjak u toj frtutmi: Bjezite noge usra guzicaPirat_sa_kariba je napisao/la:To Ćā”e se teĆ Ā”ko desit jer se joĆ Ā” ide na to da se podjeli B i H Ć Ā”to nisu mogli u ratu sad hoĆā”e u miru.........to je taj problem..Vihor je napisao/la:Maloprije gledam slike jednog prijatelja Hrvata i mog bivseg kolege i radnika
To je problem, to sa Ć Ā”ahovnicom a nema drà ¾avnog BiH grba ili zastave .Pirat_sa_kariba je napisao/la:To Ćā”e se teĆ Ā”ko desit jer se joĆ Ā” ide na to da se podjeli B i H Ć Ā”to nisu mogli u ratu sad hoĆā”e u miru.........to je taj problem..Vihor je napisao/la:Maloprije gledam slike jednog prijatelja Hrvata i mog bivseg kolege i radnika
Pirat_sa_kariba je napisao/la:ja volim à ¾ene...![]()
![]()
![]()
A ljudi ko ljudi sto ljudi sto Ćā”udi ,nije se rodio ko je narodu ugodio
![]()
Pirat_sa_kariba je napisao/la:Nema vià ”e smisla pisat na ovoj temi....svak se pravi pametan..budite pozdravljeni....![]()
Selma24 je napisao/la:Pirat_sa_kariba je napisao/la:Nema vià ”e smisla pisat na ovoj temi....svak se pravi pametan..budite pozdravljeni....![]()
Pirat kad sam to ja tebi rekla....dobro si se sjetio vec jednom!!!