tuzan i razocaran....
tuzan sam od sebe...kad zivis jedan san koji te nikad ne probudi u javi...ili bolje reci probudi i pokaze kako ipak nije bas tako lijep dok ga sanjas
razocaran igrom...prije svega taktikom..
jucer gledam "trenera svih trenera" par sati prije utakmice hoda bascarsijom, slika se sa narodom i vjerovatno ako sam dobro vidjeo sa kime ide posjecuje neku od ascinica u sarajevu...gdje to ima???prica narodu kako ce prenijet zelje i cestitke fudbalerima...
meni vise nek ne maze oci sa onim svojim ".EBE MI SE"....
izjava poslije utakmice da su igrali ispocetka sa deset igraca jer se Haris Medjunjanin nije snasao na terenu ( a sto li Boze? ), je za mene niskost i uvreda te prebacivanje krivice na jednog mladog fudbalera sa svojih ledja. Tacno je da je Hare imao bespotrebnih "izleta" od_do sesnaesterca al neko mu je trebao tokom igre reci da se ne zaboravlja i da zna sta mu je zadatak...i mnogo iskusniji su poslije primljenog gola zaboravili sta igraju i kako treba da igraju jer fudbal se igra 90 minuta...
ruku na srce ljudi su nas nadigrali nasom igrom koju smo mi imali u lisabonu...trebali smo igru i sastav postavit i pripremit isto prema uslovima terena jer smo znali da ne moze trcati sa njima...sve je to na treneru...
ma ja bih sad mogao pisati satima...danima....isto toliko dana koliko cu biti neraspolozen...treba da cekamo opet neke 4 godine??? i opet sa istim trenerom koji se maze sa savezom...jadna nam majka...
ne mogu reci da fudbaleri nisu zeljeli...nisu htjeli..ogrijesio bih se ...imamo sjajne fudbalere od kojih bi dobar trener napravio svjetski priznatu reprezentaciju...njima hvala na POKUSANOM...
bojim se da sad vremenom polako ne napuste reprezentaciju i fudbaleri klase Misimovic
ispostavilo se na kraju dobro koliko je "dobar" potez slektora da ne da da pred utakmicu sa Spanijom neki igraci "odrade" zute kartone....eto mu sad....on ce vjerovatno ici u afriku...a oni??? mi?????
sto se mene tice Ciro nek ti je SRETNO....fudbalerima HVALA
pa nek smo zivi i zdravi do nekih boljih vremena
ps...srebrni optimista pao na koljena
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)