Ovde pisite vase probleme ako ne mozete u CHAT
Re: Ovde pisite vase probleme ako nemozete u CHAT
@Ra-Ja sinoc si izvukla si nehotice kabal (prikljucak za Net)
Neznam o cemu se radi jer nemoze se otvoriti ova tvoja slika
Pa zbog toga nemogu ni komentarisati
Ali posalji @viper ukoliko se stvarno radi o provokaciji bit ce skinuti ili upozoreni
Pa zbog toga nemogu ni komentarisati
Ali posalji @viper ukoliko se stvarno radi o provokaciji bit ce skinuti ili upozoreni
@GenyUS ja neznam jesi li ti Baraba ili nisi a vjerovatno jesi jer ti je zut nick.
neda mi se gledati u panelu jesi li ili nisi.
ali eto i svejedno je.. uzmimo da nisi taj tkz BarabaIT je i kod nas davno dobio BAN zbog uvreda i ne dolicnog ponasanja.
a sad vezano za temu posto poznajem istoriju @Barabe iz licnog iskustva ne vidim nikakvu vrstu provokacije od operatora. sto se ne ogranicavam da toga nema
Ja ti tamo nisam usao, a da sam duze od pola sata boravio ima 3 godine
Stoga ne vjerujem ikakvim sankcijama ako bi @viper slucajno moje misljenje trazio.
neda mi se gledati u panelu jesi li ili nisi.
ali eto i svejedno je.. uzmimo da nisi taj tkz BarabaIT je i kod nas davno dobio BAN zbog uvreda i ne dolicnog ponasanja.
a sad vezano za temu posto poznajem istoriju @Barabe iz licnog iskustva ne vidim nikakvu vrstu provokacije od operatora. sto se ne ogranicavam da toga nema
Ja ti tamo nisam usao, a da sam duze od pola sata boravio ima 3 godine
Stoga ne vjerujem ikakvim sankcijama ako bi @viper slucajno moje misljenje trazio.
SredjenoKemir je napisao/la:u pitanju je nik VENECIJA/ ona ima problem pri ulasku nece sifra ni jedna koju joj posaljete/
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
nekad jarane i zalba ne pomazeMic_Sokoli je napisao/la:Neki dan i ja nisam mogao na Chat..............a nisam znao da imam pravo na zalbu .
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
tj nemas se kome zaliti kad imas sa stokom posla
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
(ne mislim na nikog ovdje - samo da se zna)
najgore je sto se sami operatori ne pridrzavaju pravila koje su postavili na pocetnoj stranici i na samom chatu pri ulazu! sta vise, podrzavaju bas ponasanja suprotna postavljenim pravilima
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
kako ulazis na chat? preko stranice ili preko skripte?