"Pokrivene" djevojke

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: "Pokrivene" djevojke

#197 Post Postao/la beca »

svaka cast postenim, ali kako sam vec napisala, ima ih koje brukaju maramu...

JAS
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#198 Post Postao/la JAS »

beca_jovi je napisao/la:svaka cast postenim, ali kako sam vec napisala, ima ih koje brukaju maramu...

Ima i to mnogo....

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#199 Post Postao/la badgirl »

beca_jovi je napisao/la:svaka cast postenim, ali kako sam vec napisala, ima ih koje brukaju maramu...
ma one samo mogu sebe samu brukati ...ne kontam kako ce maramu ili vjeru brukati ...ako cemo vec tako gledati , onda mi koje ne nosimo nikako maramu brukamo vjeru , ili nam one smetaju jer znamo da bi i mi trebale nositi maramu :!:
pa ljudi nemoze marama od hajvana napraviti insana [baaa.gif]
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#201 Post Postao/la mrki62 »

"Kada treba izabrati između obrazovanja i marama, mi biramo obrazovanje", kazala je Kudaibergenova.
Pravilno [eusa_clap.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#202 Post Postao/la kajs »

vidovita_dzemila je napisao/la:Kirgistan zabranio nošenje marama u školama

"Kada treba izabrati između obrazovanja i marama, mi biramo obrazovanje", kazala je Kudaibergenova.

Ja, jes vidio, u startu pogresna postavka, mada zlonamjerna da kako. Samo greska u koracima naravno napravljenja, ko je taj ustvari koji postalja tako pitanje? Bezobrazno.

Definitivno ova nije nacila da se se to dvoje nikako ne moze niti sabirati niti oduzimati a daleko od toga da jedno drugo moze iskljucivati.
"Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugačijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#205 Post Postao/la mrki62 »

Bem ti prkos , inat , kapric , vjerski fanatizam , ekstremizam i ne znam šta sve ne ,............ Ja razumijem da se neko u svojoj punoljetnosti opredijeli za ovu ili onu vjeru al djecu od prvog razreda OŠ "silovati" sa nekakvim vjerskim obelježjima i ponašati se eksplicitno po nekakvim vjerskim pravilima u državnim ustanovama u sekularnoj državi , ................ buuuuuhhaaaaaaaaaaaaaa [onfire.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

JAS
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#206 Post Postao/la JAS »

mrki62 je napisao/la:Bem ti prkos , inat , kapric , vjerski fanatizam , ekstremizam i ne znam šta sve ne ,............ Ja razumijem da se neko u svojoj punoljetnosti opredijeli za ovu ili onu vjeru al djecu od prvog razreda OŠ "silovati" sa nekakvim vjerskim obelježjima i ponašati se eksplicitno po nekakvim vjerskim pravilima u državnim ustanovama u sekularnoj državi , ................ buuuuuhhaaaaaaaaaaaaaa [onfire.gif]

[eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif]

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#207 Post Postao/la maida_20 »

mrki62 je napisao/la:Bem ti prkos , inat , kapric , vjerski fanatizam , ekstremizam i ne znam šta sve ne ,............ Ja razumijem da se neko u svojoj punoljetnosti opredijeli za ovu ili onu vjeru al djecu od prvog razreda OŠ "silovati" sa nekakvim vjerskim obelježjima i ponašati se eksplicitno po nekakvim vjerskim pravilima u državnim ustanovama u sekularnoj državi , ................ buuuuuhhaaaaaaaaaaaaaa [onfire.gif]
B7J.jpg
B7J.jpg (53.93 KiB) Pogledano 1702 puta.
-kao na primjer ovo...

Djetašce ne zna ni za sebe a već zamotano... [Real mad.gif]

srebrni
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#208 Post Postao/la srebrni »

nisam jedan koji je zagovarac zamotavanja cak sam u biti protiv toga....al ako ljudi vole to sto cine zasto ih optuzivati kao da cine neko zlodjelo...izuzetno lijepih zena ima zamotanih ....lijepo im stoji...toga je bilo i bit ce u svim vjerama ne samo u islamu...

medjutim smeta nam izgleda samo sto je NASE ...nije to inat...ili ti kapric...to je slobodna volja covjeka
zamotane zene ili djevojke poceli su "nam" vise smetat nego pederi i lezbejke...valjda je ovo zadnje moderno...COOL....

nek su one zive i zdrave lijepo ih je vidjet i nemam nista protiv zamotavanja ko god to zeli....

slika
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu

Odgovori