*Ne_obicni KalOdont *
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
èesto(Pravilo meko i tvrdo ne primjenjujem
) se desi recimo da se preskoci neki odgovor.. i recimo ako ja ne znam od pase.. jednostavno uzmem od onog prije pod izgovorom da sam spor.. i nije to to...
a odmor bi dobro dosao.. i treba dobro sve razmotrit... ja cu spavati... a vi kontajte ako zelite

a odmor bi dobro dosao.. i treba dobro sve razmotrit... ja cu spavati... a vi kontajte ako zelite

IM_ex je napisao/la:Nemoguce je nastaviti igru a i naci rjesenje, predlazem da malo uzmemo zraka (stopiramo) dok se ne organizujemo ako je to moguce, uopce.ToUrNiQuEt je napisao/la:mene da pitate.. ovi koji su sporiji u odgovaranju trebali bi da brisu svoje postove..
ovako ne lici ni na sta..
Da, haos nastaje
igra je zanimljivija kada se igra brzo,lakse je napraviti gresku..........
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Posve je normalno da je uslijedio ovaj haos koji nas je nagnao da pokusamo naci rjesenje, obzirom da nas ima vise aktivnih na igri.
Normalno je da ne mogu 2 il vise upisa stici u isto vrijeme, na pravo mjesto (nastavak koji se uklapa).
Smatram da je cisto gubljenje vremena a i nefer zahtijevati da se obrisu upisi koji kasne ... ipak, nije do nas sto se kasni - svi pisemo u isto vrijeme, ali pisemo. Hocemo li to zanemariti neciji trud, zelju da ustraje u igri. Neeeeeee [-X , Tourni, necemo, nije fer.
Kao jedinu mogucnost da ne bi smo dolazili u nedoumicu na ciji upis da nastavimo, predlazem da se POD OBAVEZNO DRZIMO PRVOG PRISTIGLOG A ODLICNO UKLOPLJENOG NASTAVKA IGRE, pri cemu, normalno, za osnov ne uzimamo kasnije mada iako i lakse upise sto se tice nastavka.
Hajde, kazite mi jeste li ZA i da li imate jos nekih rjesenja ... ja sam zablokirala
Ako ste ZA ... znaci li to da ce biti kaznjena oduzimanjem 0,5 poena lica koja za nastavak uzimaju neki kasniji upis ??
Da vas cujem, cijenjena gospodo
Normalno je da ne mogu 2 il vise upisa stici u isto vrijeme, na pravo mjesto (nastavak koji se uklapa).
Smatram da je cisto gubljenje vremena a i nefer zahtijevati da se obrisu upisi koji kasne ... ipak, nije do nas sto se kasni - svi pisemo u isto vrijeme, ali pisemo. Hocemo li to zanemariti neciji trud, zelju da ustraje u igri. Neeeeeee [-X , Tourni, necemo, nije fer.
Kao jedinu mogucnost da ne bi smo dolazili u nedoumicu na ciji upis da nastavimo, predlazem da se POD OBAVEZNO DRZIMO PRVOG PRISTIGLOG A ODLICNO UKLOPLJENOG NASTAVKA IGRE, pri cemu, normalno, za osnov ne uzimamo kasnije mada iako i lakse upise sto se tice nastavka.
Hajde, kazite mi jeste li ZA i da li imate jos nekih rjesenja ... ja sam zablokirala

Ako ste ZA ... znaci li to da ce biti kaznjena oduzimanjem 0,5 poena lica koja za nastavak uzimaju neki kasniji upis ??
Da vas cujem, cijenjena gospodo

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ToUrNiQuEt je napisao/la:
Trenutna lista igraca/takmicara
1. IM_ex 0,5 bod
2. Danjel ...
3. ToUrNiQuEt ...
4. papaya-republic ...
5. belly_dancer ...
6. denideni
7. IrMa26
8. ekranka1
9. jasmin031
10. pasa74
11. tirara
Toliko (za nastavak koristim upis nakon kog je uslijedila rasprava - upis je u vlasnistvu nicka *ToUrNiQuEt*

@ tirara ... tvoj izbor - znas da nije pod moranje