Poruka vasoj ljubavi !!!
Re: Poruka vasoj ljubavi !!!
"Slatki, najsladji od svih, znaj da cu te uvek voleti. Ti si jedini koji je u mom srcu dobio posebno mesto, ono prvo, najbitnije. Znaj da te volim i dalje."
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Tvoja ce ruka moju da vodi po horizontu plavom, preci cemo 7 mora i ici snom i javom. Sto dalje od bola i samoce koja umara poci cemo sami TI i JA
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...
Tiho, sasvim tiho sapni mi zasto si tu... I nemoj nista precutati jer zelim sve da znam... I kazi ko sam ti ja, a ko si meni ti... Sve je vec odavno receno, ali hajde samo jos jednom ostani i ne ljuti se sto opet pitam ovo sve... Znas ti dobro, bojim se ako otvorim oci da samo ne sanjam te...
Zadnja izmjena: selma24, dana/u 02 Feb 2011 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Nije dozvoljeno u komentarima upotreba svih velikih slova (ALLCAPS), glomaznih fontova,Slova u bojama
Razlog: Nije dozvoljeno u komentarima upotreba svih velikih slova (ALLCAPS), glomaznih fontova,Slova u bojama