Poruka vasoj ljubavi !!!
Re: Poruka vasoj ljubavi !!!
...Nema sile ni zakona da nas rastavi....
- Privitak/ci
-
- lovest0hp.jpg (7.86 KiB) Pogledano 1468 puta.
Gotovo je draga
otislo je sve bestraga
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
otislo je sve bestraga
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Mozda kad se na zemlju spustiÅ¡ i kada pogledaÅ¡ svet oko sebe, možda kad koju suzu pustiÅ¡ i prestaneÅ¡ da voliÅ¡ samo sebe… Možda kada tvoj pogled dobije neki smisao i izgubi tu prikrivenu prazninu, možda kad prestaneÅ¡ da živiÅ¡ samo da bi disao, već da bi upoznao ljubav, toplinu, blizinu… Možda ako mi posvetiÅ¡ pažnje bar ...malo, jer ÄÂovek miÅ¡ljenja menja, možda ako mi pokažeÅ¡ da ti je stalo i uÄÂiniÅ¡ da zaboravim sva ona razoÄÂarenja, možda ćeÅ¡ i ti voleti jako i shvatiti da i ti voleti umeš… Možda ću ti tada priznati da te…… Ma zaboravi, ti ionako niÅ¡ta od ovoga ne razumeš………
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Vera,ljubav i nada cine jedan svet,zbog vere,ljubavi i nade ... je razapet,i kad te tuga slomi,kad ti dusa strada uteha nek ti bude ljubav,vera i nada.
Umorna je ova noc,pocinje da boli...a znam da tamo neko,mene mozda voli.Ma,voli me,znam!...Tesim samu sebe.Onda tiho sapnem:Volim i ja tebe!
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu cu napisati tvoje ime, tako ce allah znati koliko mi znacis...
Ti si moja ljubav,java i san,hocu da te volim najlepse sto znam,hocu da gledam tvoje oci i vidim osmeh tvoj,volecu te ljubavi ceo zivot svoj!!! svemu dodje kraj..!