Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
Kazu da sam zaljubljena do neba ... a ne znaju da :
Ti si osmeh koji cuva moj dan.... poljubac sto dodje mi pred san.
Zagrljaj sto budi me jutrom, razlog sto zivim svaki tren .....moja sreca najveca i jos mnogo palo bi ovde reci a ni jedna ne moze ti sve izreci i volim te malo znaci za osecaje moje potreban je izraz od svih reci mnogo jaci....

Ti si osmeh koji cuva moj dan.... poljubac sto dodje mi pred san.
Zagrljaj sto budi me jutrom, razlog sto zivim svaki tren .....moja sreca najveca i jos mnogo palo bi ovde reci a ni jedna ne moze ti sve izreci i volim te malo znaci za osecaje moje potreban je izraz od svih reci mnogo jaci....

Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Ovo malo duse sto u meni dise,sve cu tebi dati da me nema vise,
lomio me zivot varali me ljudi ,samo mi ljubav treba ti mi ljubav budi !!!!!![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
lomio me zivot varali me ljudi ,samo mi ljubav treba ti mi ljubav budi !!!!!
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Lutam i patim, trazim i molim jer sada samo tebe volim, volim i voljecu jer srce tako zeli jos od onog dana kada smo se sreli. Ljubav je jedina nasa utjeha.

- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma

Jednom ces me pitati volim li vise zivot ili tebe. Ja cu odgovoriti - zivot. Ti ces se okrenuti i otici, a neces ni znati da si ti moj zivot...
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma