samo jedno pitanje...kako ti uzimaš svoga zeku....za uši?
džemila, hvala
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Drago mi je da si postavila takvo pitanje.beca_jovi je napisao/la:
IM_ex je napisao/la:Drago mi je da si postavila takvo pitanje.beca_jovi je napisao/la:
Desnom rukom uzmem ga za usi, a lijevom OBAVEZNO drzim njegovu tezinu.
I nikad necu prihvatiti misljenje da je normalno zeca drzati za usi, da ga to ne boli ... pobogu, i on je zivo stvorenje.
nella26 je napisao/la:Ja sam danas išla opet da ga vidim i tako je sladak kažem Beci dobiće frakturu koliko ga ljubim, ali ne mogu da mu odolim
pa i tebe naravnobeca_jovi je napisao/la:nella26 je napisao/la:Ja sam danas išla opet da ga vidim i tako je sladak kažem Beci dobiće frakturu koliko ga ljubim, ali ne mogu da mu odolim
zeku ili mene
nella26 je napisao/la:pa i tebe naravnobeca_jovi je napisao/la:nella26 je napisao/la:Ja sam danas išla opet da ga vidim i tako je sladak kažem Beci dobiće frakturu koliko ga ljubim, ali ne mogu da mu odolim
zeku ili meneblesaÄÂo znaÅ¡ da tebe volim viÅ¡e, ali volim i zeku
nella26 je napisao/la:![]()
znam koliko si ljubomorna, a sad sam skontala gdje si ga bila zaštekala kad sam ja došla![]()
![]()
beca_jovi je napisao/la:nella26 je napisao/la:![]()
znam koliko si ljubomorna, a sad sam skontala gdje si ga bila zaštekala kad sam ja došla![]()
![]()
pa to ti kažem, joÅ¡ da nije bio majstor tu, da se zeko nije plaÅ¡io, i tada bi bio "tamo"i mamu sam uvela na nekoliko trenutaka u sobu, da ga vidi, ÄÂim mu je poÄÂela tepati, rekla sam joj HAJMO PITI KAFU
nella26 je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:nella26 je napisao/la:![]()
![]()
pa to ti kažem, joÅ¡ da nije bio majstor tu, da se zeko nije plaÅ¡io, i tada bi bio "tamo"i mamu sam uvela na nekoliko trenutaka u sobu, da ga vidi, ÄÂim mu je poÄÂela tepati, rekla sam joj HAJMO PITI KAFU
jesi luda e budi fina nemoj da ti zeko nestane kao ÄÂetka
![]()
ma nisam života mi zezam tebeca_jovi je napisao/la:pa ako si je "ukrala" priznaj, neću ti niÅ¡ta, možda si sluÄÂajno
nella26 je napisao/la:ma nisam života mi zezam tebeca_jovi je napisao/la:pa ako si je "ukrala" priznaj, neću ti niÅ¡ta, možda si sluÄÂajno