![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
Nitko nije tako lud, da bi proÄÂitao cjelu ovu poruku. No, uvijek se naÄ‘e izuzetak... ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Ostaju moje izgovorene rijeci... najljepse od svih koje ce ti itko ikada izgovoriti.
CUVAJ ME-u malomkutku svoga srca. Nek ti moje misli ne remete nijedan trenutak zivota.VOLI ME-tek toliko ta znam da postojim!
oj sudbino crna crkla pukla moja brigo ako bog da i tvoja rec nece tugo ti sto mucis koga stignes koga hoces poleti u visine nestani u dubine igraj se zdrugim moja tugo crna moro ostavime ali skoro ostavime da zivim srecno u ovoj zemlji ti znas jos kolko, jednog dana jadna tuzna i od tuge pijana potrazicu tvoje gnezd...o sibacu te molicu te i na kraju u nisticu te nestani u dubine poleti u visine igraj se zdrugim moja tugo crna moro ostavime ali skoro
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
Ti imas nesto posebno, nesto vrlo lijepo, sarmantno, nesto sto drugi nemaju i nikad nece imati!
Zivjeti bez ljubavi to je kao noc bez jutra, kao danas bez sutra, kada dusa ti je prazna samoca najgora je kazna!!!
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
Ako te zivot odvede daleko od mene,ako ti sve moje u srcu obrise vreme.....ako daljina ucini svoje...znaj da uvek bices ono najdraze moje...
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!