O cemu trenutno razmisljate?
- vornevljev
- Zvijezda foruma
- vornevljev
- Zvijezda foruma
- vornevljev
- Zvijezda foruma
razmisljam sta ovo znaci,dede ti prevedi ovo,jer ja znam samo modalne glagolepapaya je napisao/la:oh mein Schatz JAWOHLvornevljev je napisao/la:ja razmisljam kako papaya nije skontala dosad mene,da ja ne volim jake zene koje znaju sta hoæe,ja volim one pupoljke,sto im moras sve crtatipapaya je napisao/la:ja razmisljam kako se vorn boji imexice ima isto da nadrlja ko bosman

U SLUŽBI DOBRA I ZLA
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
DakleM, to bi moglo znaciti i da me Vorni mrzi :stupid:vornevljev je napisao/la:ja razmisljam kako papaya nije skontala dosad mene,da ja ne volim jake zene koje znaju sta hoæe,ja volim one pupoljke,sto im moras sve crtatipapaya je napisao/la:ja razmisljam kako se vorn boji imexice ima isto da nadrlja ko bosman
Kuda idu ljudi kao ja ...
- vornevljev
- Zvijezda foruma
razmisljam ja sta reèe ova im-ex,moje ime i mrznju u istoj reèenici spariti,oni koji vjeruju okarakterisaæe to k'o grijehIM_ex je napisao/la:DakleM, to bi moglo znaciti i da me Vorni mrzi :stupid:vornevljev je napisao/la:ja razmisljam kako papaya nije skontala dosad mene,da ja ne volim jake zene koje znaju sta hoæe,ja volim one pupoljke,sto im moras sve crtatipapaya je napisao/la:ja razmisljam kako se vorn boji imexice ima isto da nadrlja ko bosman
U SLUŽBI DOBRA I ZLA