vidovita_dzemila je napisao/la:"ja mislim"
ja mislim da bi sad trebalo biti ok
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:"ja mislim"
bas sam htjela postaviti isto pitanje....vidovita_dzemila je napisao/la: a citiranje jednog dijela.....
Ono Å¡to želiÅ¡ citirati kopiraÅ¡ ono gore na kraju tvog posta ( [/quote] ) to Å¡to je u zagradi i postaviÅ¡ iza zadnje rijeÄÂi reÄÂenice koju želiÅ¡ citirati , ovako :beca_jovi je napisao/la:opet nisam shvatila kako da citiram vise dijelova, npr, ako hocu recenicu po recenicu da komentarisem...eto, ko bude imao zivaca, nek mi objasni, LAFF a sam jucer toliko upeglala sa postavljanjem slika, da je na kraju rekao da mu na mail posaljem, on ce postaviti![]()
sta cu kad ne kontam
zatim za onom rijeÄÂju Å¡to je u zagradi poÄÂneÅ¡ odgovarati - pisati .beca_jovi je napisao/la:opet nisam shvatila
) to Å¡to je u zagradi i postaviÅ¡ iza zadnje rijeÄÂi reÄÂenice koju želiÅ¡ citirati , ovako :mrki62 je napisao/la:Ono Å¡to želiÅ¡ citirati kopiraÅ¡ ono gore na kraju tvog posta (
ipak hvala ako ne uspijemrki62 je napisao/la:Nikad ne pošalji , već prije provjeri sa klikom na Prikaz da vidiš kako ti je uspjelo a ako nije , popravljaj
et...mrki62 je napisao/la: a ako nije , popravljaj
vidovita_dzemila je napisao/la:evo
beca_jovi je napisao/la:vidovita_dzemila je napisao/la:evo
![]()
meni samo pise slika x ne mogu je vidjeti