Poruka vasoj ljubavi !!!
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
Re: Poruka vasoj ljubavi !!!

Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
hypnose je napisao/la:ne budi me sutra ujutro imam slobodan dan

E svaka ti ÄÂast,ovo me je nasmejalo veÄÂeras
Poruka mom dragom simpaticnom drugu....
Dok sam isla u skolu ..moji skolski drugovi iz razreda su bili samo drugovi..i nisam pomislial da bih te osjecaje prema njima mogla pokvariti...ili nesto drugo osjecati....
Samo na moju konstataciju ..da si dusevno dobar,pametan i lijep. moja najbolja drugarica se zaljubila u tebe....Snjom i njenom mladjom sestrom si se vjerovatno sreo u Novom Sadu....!
Ti znacis pozitivnom energijom , vjerovatno su ti zenske uvijek bile pri ruci...hah..znam taj osjecaj...ako to fleksibilno prihvatis nadje se i njih vise pored tebe u jednom momentu...
I tako ce zauvjek ostati , ako nije @hipnoza tu ...eto ti @dzemile, i obrnuto...
Znas onu poslovicu sidji Murta da uzjase Kurta...
Iskrene cestitke na uspjehu..
Znam sada da si uspjeo dok se zenske guraju ... ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Dok sam isla u skolu ..moji skolski drugovi iz razreda su bili samo drugovi..i nisam pomislial da bih te osjecaje prema njima mogla pokvariti...ili nesto drugo osjecati....
Samo na moju konstataciju ..da si dusevno dobar,pametan i lijep. moja najbolja drugarica se zaljubila u tebe....Snjom i njenom mladjom sestrom si se vjerovatno sreo u Novom Sadu....!
Ti znacis pozitivnom energijom , vjerovatno su ti zenske uvijek bile pri ruci...hah..znam taj osjecaj...ako to fleksibilno prihvatis nadje se i njih vise pored tebe u jednom momentu...

I tako ce zauvjek ostati , ako nije @hipnoza tu ...eto ti @dzemile, i obrnuto...
Znas onu poslovicu sidji Murta da uzjase Kurta...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Iskrene cestitke na uspjehu..
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)