ÄÂovjek je u pravu...nadam se da je mMic_Sokoli je napisao/la:cvetici,leptirici....
Ubijen navijaÄ Sarajeva Vedran Puljić
Re: Ubijen navijaĠSarajeva Vedran Puljić
cuci je napisao/la:MUSKO
ok
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Možda nisi primijetio al ja sam to odmah na poÄÂetku pomenuo ,.............. pitanje je da li bi uopÅ¡te doÅ¡lo do pucanja , da je ubica znao u koga je pucao.Mic_Sokoli je napisao/la:Pitam se sto me dzemka napade kad sam pitao dal je to na nacionalnoj osnovi bilo,sto je to tako kategoricki odbijala?
Sudeci po komentarima i po vjestima,jest bilo na nacionalnoj osnovi,taj Hrvat sto je pucao mislio je da ce ubit Muslimana,ne racunajuci stim da medju fanovima te grupe moze bit i neki Hrvat,to je ta ironija o kojoj beca pise.
Il je opet do mene,pa u svemu vidim medjunacionalne probleme i gdje ih nema?
PS. GRGA je u pravu , Å¡to se tiÄÂe navijaÄÂa al ostaje dejstvo da je Ã…Â iroki Brijeg i LjubuÅ¡ki neÅ¡to Å¡to se u javnosti toliko ne spominje - naelektrilisan nacionalizam i navijaÅ¡tvo se spojilo sa nacionalizmom ; rezultat je na žalost tu.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Grga ja sam rekla da se može snimak montirati ali kad si već gledao šta sam napisala zašto nisi odgovorio i na ostala pitanja.
A ti si zaista veliki ÄÂovjek kad kažeÅ¡ budaletina pala za nesretnog momka.cccccc
I otkud sad ovo "balije" ja ne znam da je iko rekao da su ustaÅ¡e napale boÅ¡njaka nego da je doÅ¡lo do nereda izmeÄ‘u navijaÄÂa i kažeÅ¡ nije nimalo nacionalistiÄÂki a prvi upotrebljavaÅ¡ termin balija.
A ti si zaista veliki ÄÂovjek kad kažeÅ¡ budaletina pala za nesretnog momka.cccccc
I otkud sad ovo "balije" ja ne znam da je iko rekao da su ustaÅ¡e napale boÅ¡njaka nego da je doÅ¡lo do nereda izmeÄ‘u navijaÄÂa i kažeÅ¡ nije nimalo nacionalistiÄÂki a prvi upotrebljavaÅ¡ termin balija.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Stojim iza svega Å¡to sam napisao.Neda mi se dalje..Huligana mi žao nije tko god da je...Neka ga je!Za primjer svima kojima je Huliganstvo naÄÂin života!
nella ![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
Ne da ti se dalje zato Å¡to nemaÅ¡ kud dalje, nemaÅ¡ odgovor na moje pitanje, ne branim ja huligane i treba ih nauÄÂiti pameti ali nije naÄÂin da se jedan mladi život ugasi.Ali samo su horde huligani a oni su cvjeÄÂke znaÅ¡ Å¡ta gadi mi se na ovo izvlaÄÂenje Å¡irokobriježana trebaju biti ljudi i prihvatiti svoj dio odgovornosti.
nella26 je napisao/la:Ne da ti se dalje zato Å¡to nemaÅ¡ kud dalje, nemaÅ¡ odgovor na moje pitanje, ne branim ja huligane i treba ih nauÄÂiti pameti ali nije naÄÂin da se jedan mladi život ugasi.Ali samo su horde huligani a oni su cvjeÄÂke znaÅ¡ Å¡ta gadi mi se na ovo izvlaÄÂenje Å¡irokobriježana trebaju biti ljudi i prihvatiti svoj dio odgovornosti.
Kad neznaÅ¡ Å¡to ÄÂitaÅ¡ proÄÂitaj ono moje ponovo..Ili ako želiÅ¡ da ispunim tvoja oÄÂekivanja,Eto žao mi Å¡to ubijeni nije Musliman!Jesi li zadovoljna!
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
hajmo mi dokazivati sada ovdje sami sebi kakvi smo ljiudi i zašto nam se sve ovako i dešava!
E UPRAVO ZBOG OVAKVIH RASPRAVA, POSTUPAKA, MIÃ…Â LJENJA I OSUÄÂIVANJA jedni drugih
ni 100 ratova nas ne bi promijenilo....nema mentaliteta balkanskog nigdje...
E UPRAVO ZBOG OVAKVIH RASPRAVA, POSTUPAKA, MIÃ…Â LJENJA I OSUÄÂIVANJA jedni drugih
beca_jovi je napisao/la:hajmo mi dokazivati sada ovdje sami sebi kakvi smo ljiudi i zašto nam se sve ovako i dešava!
E UPRAVO ZBOG OVAKVIH RASPRAVA, MIÃ…Â LJENJA I OSUÄÂIVANJA jedni drugih
A Å¡to viÅ¡e reć,tumaÄÂe me na 100 naÄÂina,a ja One nazovi Hrvate iz Bosne uopće ne brojim u prave Hrvate..
ProÄÂitala sam ja dobro Å¡ta ti piÅ¡eÅ¡ ali ti odgovaraÅ¡ samo ono Å¡to ti odgovara a na Å¡ta nemaÅ¡ izgovor to i prećutiÅ¡.GRGA je napisao/la:
Kad neznaÅ¡ Å¡to ÄÂitaÅ¡ proÄÂitaj ono moje ponovo..Ili ako želiÅ¡ da ispunim tvoja oÄÂekivanja,Eto žao mi Å¡to ubijeni nije Musliman!Jesi li zadovoljna!
Svaka ti ÄÂast za izjavu kako ti je žao Å¡to nije musliman
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
To nisu moja oÄÂekivanja nego ono tvoje iz duÅ¡e kako osjećaÅ¡
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
nella26 je napisao/la:ProÄÂitala sam ja dobro Å¡ta ti piÅ¡eÅ¡ ali ti odgovaraÅ¡ samo ono Å¡to ti odgovara a na Å¡ta nemaÅ¡ izgovor to i prećutiÅ¡.GRGA je napisao/la:
Svaka ti ÄÂast za izjavu kako ti je žao Å¡to nije musliman![]()
To nisu moja oÄÂekivanja nego ono tvoje iz duÅ¡e kako osjećaÅ¡
MIslim da si malo prebalava da bi se stobom ovdje natezao.Pozdrav