Koga volite napisite ovdje....da svi znamo
- vornevljev
- Zvijezda foruma
koga voliom?
prvo allahu sto me donio na ovom svetu onda sebe najvise od svega pa porodicu pa djevojku a rodbinu pa onda malo sire prijatelji i prijateljice pa svoj grad svoju naciju svoju vjeru svoju drzavu pa onda svi one dobre ljude koje misle samo dobre stvari i su optimisti za zivot i nikome ne misle loso.
prvo allahu sto me donio na ovom svetu onda sebe najvise od svega pa porodicu pa djevojku a rodbinu pa onda malo sire prijatelji i prijateljice pa svoj grad svoju naciju svoju vjeru svoju drzavu pa onda svi one dobre ljude koje misle samo dobre stvari i su optimisti za zivot i nikome ne misle loso.
sto te suze papaya daj osmjeh te krasi bolje hehepapaya je napisao/la::chuckel:BUJO_20 je napisao/la:koga voliom?

Mothman je napisao/la:volim sarmu, tirit, punjene paprike, bundevaru, maslenicu, bosanski iz topraka, cevape s lepinom od tri kile i sakom luka, janje s raznja, lukovice, cufte u kome ima malo spinata, zeljanicu, coru, hurmasice al' samo one svijetlo smedje, bostan, seftelije, madjarice, arshlame, vruce djevreke...

...Mislim da si se sa ovim zeljama trebao izjasniti nekom kod kuce da ti na licu mjesta udovolji...ili pak pod drugom temem......
Volis li musmule...???

Z