Qurac , ne laži , bilo je osam brda i planinaBebana_de je napisao/la:mrki budi iskren i reci da si me trazio sa fenjerom,,preko sedam brda i dolina,,,

Qurac , ne laži , bilo je osam brda i planinaBebana_de je napisao/la:mrki budi iskren i reci da si me trazio sa fenjerom,,preko sedam brda i dolina,,,
izvini otaj tvoj Q...mrki62 je napisao/la:Qurac , ne laži , bilo je osam brda i planinaBebana_de je napisao/la:mrki budi iskren i reci da si me trazio sa fenjerom,,preko sedam brda i dolina,,,
Da, samo prvi pogled u mnogo sluÄÂajeva se desi kao grom iz vedra neba ,............... jednostavno nas oÅ¡ine neÅ¡to , Å¡to ni sami ne znamo , dok u drugim sluÄÂajevima nekoga godinama poznajemo i tek kroz vrijeme , onako kroz biranje se zaljubimo u neku osobu .kristalina je napisao/la:
I taj ... ,, prvi pogled ,, .... ipak je ,, odabran ,, .... Ipak smo ga mi , mi sami odbrali ... odvojivši ga od mnoštva , iz nekih svojih , samo nama , znanih razloga ... Zar ne ?
kristalina je napisao/la:Naravno ... Biramo , u koga ćemo se zaljubiti ... I nesvjesno i vrlo svjesno ... ( ili većina nas ) ...
Pretpostavka je da , svatko od nas , zna ; Å¡to želi , Å¡to traži , Å¡to mu odgovara , Å¡to treba , Å¡to ga privlaÄÂi , Å¡to mu se sviÄ‘a ... i Å¡to oÄÂekuje od osobe koju želi , pored sebe ... I ... upravo , zbog toga , Å¡to ZNAMO Å¡to želimo ... mi biramo ...