ti se meni upucavaš? nemam ništa protivpapaya je napisao/la:a sta da tebe zena ****
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
ti se meni upucavaš? nemam ništa protivpapaya je napisao/la:a sta da tebe zena ****
vidi, vidi kakvo pitanje...kakave li si odgovore ocekivao pitam semickey je napisao/la:npr. jel bi se osjećali sigurno da sjedite u avionu koji upravlja žena
mickey je napisao/la:npr. jel bi se osjećali sigurno da sjedite u avionu koji upravlja žena
pa zar i ovakvo musko postojidugi_74 je napisao/la:mickey je napisao/la:npr. jel bi se osjećali sigurno da sjedite u avionu koji upravlja žena
ja bih se osjecao sigurnijim nego u avionu koji upravlja muskarac...mislim da na svim mestima gdje treba vise odgovornosti trebale bi da budu zene....jer su one odgovornije prema poslu ili obaveza koje imaju u odnosu na nas muskaraca
beca_jovi je napisao/la:pa zar i ovakvo musko postojidugi_74 je napisao/la:mickey je napisao/la:npr. jel bi se osjećali sigurno da sjedite u avionu koji upravlja žena
ja bih se osjecao sigurnijim nego u avionu koji upravlja muskarac...mislim da na svim mestima gdje treba vise odgovornosti trebale bi da budu zene....jer su one odgovornije prema poslu ili obaveza koje imaju u odnosu na nas muskaraca![]()
Potpisdugi_74 je napisao/la:
ja bih se osjecao sigurnijim nego u avionu koji upravlja muskarac...mislim da na svim mestima gdje treba vise odgovornosti trebale bi da budu zene....jer su one odgovornije prema poslu ili obaveza koje imaju u odnosu na nas muskaraca
vidovita_dzemila je napisao/la:potpisat će i paparaci natjerat ću ga![]()
moja prijateljica iz srednje skole je nakon sto joj je otac umro preuzela tvrtku prevoza i to ogromnim kamionimamaida_20 je napisao/la:Isto tako bih imala hrabrosti voziti kamion...šta fali
imaÅ¡ li ÄÂesto suicidalne misli?dugi_74 je napisao/la:mickey je napisao/la:npr. jel bi se osjećali sigurno da sjedite u avionu koji upravlja žena
mickey je napisao/la:imaÅ¡ li ÄÂesto suicidalne misli?dugi_74 je napisao/la:mickey je napisao/la:npr. jel bi se osjećali sigurno da sjedite u avionu koji upravlja žena